Δεν έβαλε απλά ένα γκολ ο Μάνος!

Δεν έβαλε απλά ένα γκολ ο Μάνος!

Σε τι (δυσθεώρητα) ύψη έφτασε το ποντάρισμα στο Καραϊσκάκη και σε ποια απόδοση κλείδωσε ο άσος;

Τι ματς ήταν και αυτό; Το σίγουρο είναι ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πλήξουν. Σε κάθε τους παιχνίδι εμφανίζεται αγωνία, άγχος και συχνά λύτρωση στο φινάλε. Και χθες κόντρα στον Απόλλωνα το ρολόι έδειξε 90’ για να βάλει τη δική του σφραγίδα ο Μάνος. Πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, έδωσε στους «ερυθρόλευκους» μια νίκη που σύντομα θα αποδειχθεί χρυσάφι.

Και μιας και περί χρυσού ο λόγος, απίστευτα ποσά τοποθετήθηκαν χθες στο διασημότερο και μεγαλύτερο στοιχηματικό ανταλλακτήριο του κόσμου. Είχαμε εικάσει και γράψει ότι η μπάνκα θα ανεβεί πολύ ψηλά, αλλά τέτοια ύψη για αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος δεν τα φανταστήκαμε. Θύμισαν καταστάσεις που ίσχυαν μέχρι το 2012.

Συνολικά κατατέθηκαν 900.000 ευρώ! Τέτοια κεφάλαια δεν βλέπουμε ούτε στα ματς του Europa League. Από το πρώτο λεπτό ο κόσμος ανά την υφήλιο πίστευε στη νίκη των παικτών του Μαρτίνς. Άξιο αναφοράς ότι στο 80’ και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0, το κοντέρ της αγοράς του 1-2-Χ έδειχνε 550.000 ευρώ και η απόδοση του άσου είχε φτάσει στο 3,50.

Στο φινάλε όμως, ο Μάνος έδωσε λεφτά στον κόσμο σε απόδοση 4,50! Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι και όλοι έκλεισαν τον υπολογιστή τους χαρούμενοι.

Πάντως δεν ήταν μόνο η αναμέτρηση του Φαλήρου που συγκέντρωσε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Πολλά λεφτά έπεσαν και στα Πηγάδια . Η συνάντηση της Ξάνθης με τον ΠΑΣ βρισκόταν στο 90’ και η μπάνκα έγραφε 536.000 ευρώ, τα περισσότερα στον άσο και στο Χ, όπως είχαμε προσημειώσει από το πρωί. Βέβαια για να τα λέμε όλα, αν το ματς αυτό διεξαγόταν Σάββατο απόγευμα, ο τζίρος του δεν θα είχε ξεπεράσει τις 50.000 ευρώ, το ανώτατο. Η έλλειψη πολλών αγώνων κάθε Δευτέρα ανεβάζει τα ευρώ στα ύψη.

Τέλος, όταν έπαιζε ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό αγωνιζόταν συγχρόνως η Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι (9 εκ. ευρώ στο 71’ είδαμε), η Μάλαγα, η Ίντερ και άλλοι. Έτσι, το παιχνίδι της Τούμπας έφτασε μέχρι τις 171.000 ευρώ και η αγορά του 1-2-Χ μηδενίστηκε μετά τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ