Παγκόσμια αλλά ελληνοθρεμμένα φαινόμενα

Παγκόσμια αλλά ελληνοθρεμμένα φαινόμενα

Επιτυχίες, κέρδη, σύγκριση τζίρων και πάνω απ’ όλα τα παράδοξα με το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ και το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ.

Πού είχαμε μείνει; Στο πρόγραμμα της Τετάρτης. Και προερχόμαστε από θρίαμβο. Επιβεβαιώθηκαν και οι τρεις δικές μας προτάσεις (Μίλαν, Λειψία, over το Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν) και σχεδόν όλες που απέρρεαν από την τάση στο διαδίκτυο (Λίντσερ, Ατρόμητος, Χ2 στο Γκινγκάμπ – Ανζέ, Χετάφε). Αρκετές ήταν και καλοπληρωμένες.

Για να δούμε τι συνέβη και χθες. Κάναμε μια σύγκριση ανάμεσα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Ολυμπιακός στο ένα, Ολυμπιακός και στο άλλο. Η αναμέτρηση Κυπέλλου για το Κύπελλο έλαβε περίπου 65.000 ευρώ, τα περισσότερα βέβαια στο διπλό. Η σύγκρουση με την ΤΣΣΚΑ προσέλκυσε κοντά 160.000 ευρώ στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο στοιχημάτων. Το μπάσκετ σαν να κέρδισε, αλλά κάνουμε σύγκριση τα ματς του Champions League για να συγκρίνουμε ανάλογα μεγέθη, η πλάστιγγα γέρνει υπέρ του «βασιλιά των σπορ». Μην ξεχνάμε ότι το εκάστοτε λιγότερο διαφημισμένο παιχνίδι του «σεντονιού» δεν συγκεντρώνει λιγότερα από 800.000 ευρώ.

Για να δούμε τώρα τι γίνεται στο μέλλον. Η 9η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος περιλαμβάνει τρία σούπερ παιχνίδια. Ας ξεκινήσουμε από το βάσει βαθμολογίας ντέρμπι κορυφής. Ο δεύτερος Ατρόμητος (σημειωτέον στο -2) υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Για να μην προδικάζουμε καταστάσεις, δεν λέμε ότι γελάει ο κόσμος. Λέμε ότι θα γελάσει ο κόσμος!

Πρόκειται για παγκόσμιο φαινόμενο να είναι γηπεδούχος ο δεύτερος της κατάταξης του πρωταθλήματος και όντας αήττητος και να λογίζεται ως σούπερ αουτσάιντερ απέναντι στον πρώτο, ενώ απέχουν δύο βαθμούς. Η τιμή του διπλού έπεσε πριν καν κυκλοφορήσει το κουπόνι στα πρακτορεία. Τη βλέπουμε στο 1,65. Ο άσος ίπταται στο 5,15! Στο εξωτερικό οι αποδόσεις είναι διαφορετικές. Ο άσος ξεκίνησε από το 5,5 και έπεσε μέχρι και στο 4,60. Το διπλό προσφέρεται έως και στο 1,80. Μάλλον για τους ξένους δεν έφτασε η πληροφορία ότι ο παραγωγικότερος επιθετικός του πρωταθλήματος έχει βάλει 7 γκολ με τον Ατρόμητο, αλλά ανήκει στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος βέβαια για τον Ευθύμη Κουλούρη… Και δεν είναι μοναδική τέτοια περίπτωση στο εν λόγω ματς. Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, η απόδοση αναμένουμε να έχει πέσει παντού.

Το Σάββατο έχουμε επίσης ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός παίζει με την ΑΕΚ και επίσης πρόκειται για παγκόσμιο φαινόμενο ένας τόσο ιδιαίτερης σημασίας αγώνας να μην προσφέρεται για στοίχημα στο κουπόνι του βασικού παρόχου στοιχήματος σε μια χώρα. Ενημερωτικά ο άσος κινείται μεταξύ 3,50 και 3,80 και το διπλό ανάμεσα σε 2,00 και 2,10. Ήδη υπάρχει κινητικότητα προς το διπλό.

Πάμε και στη Θεσσαλονίκη. Την Κυριακή ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στο 3,5 οι «κίτρινοι», στο 2,00 οι «ερυθρόλευκοι» και εδώ, επιτέλους υπάρχουν συνθήκες για στοιχηματικό παιχνίδι αξιώσεων και θα τις εξετάσουμε ανήμερα του αγώνα. Στο εξωτερικό ο μέσος όρος του άσου φτάνει μέχρι και στο 3,80 και του διπλού εμφανίζεται οριακά κάτω από το 2,00.

Από τα υπόλοιπα ματς, ήδη κινείται το Χ2 στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΣ Λαμία, το 1Χ στο Λεβαδειακός – Λάρισα και το Χ2 στο Πανιώνιος – Παναιτωλικός.

Από αύριο όλα αναλυτικότερα με βάση φυσικά και τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ