Χασάν κέρδους, Πρίγιοβιτς χασούρας

Χασάν κέρδους, Πρίγιοβιτς χασούρας

Πού και πώς κινήθηκαν τα (μεγάλα) κεφάλαια των αναμετρήσεων της 9ης αγωνιστικής. Τρελό ταμείο (ξανα)πήγαμε.

Αν μη τι άλλο οι ποδοσφαιρόφιλοι περάσαμε αρκετά καλά αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι οι φίλοι του στοιχήματος χωρίστηκαν σε κατηγορίες ως συνήθως και την επομένη των αγώνων άλλοι μετρούν κέρδη και άλλοι αναρωτιούνται πώς χάθηκαν τα δελτία τους.

Εμείς πάντως και οι αναγνώστες μας πήγαμε καλά με το πανηγυρικό και τεράστιας απόδοσης διπλό της Τορίνο, τη νίκη του Ολυμπιακού και της Αταλάντα, ενώ ήμασταν μέσα και με την κόντρα του υποτιθέμενου φαβορί (Κομερσιάδες) στο Περού. Μέχρι και η Μίλαν που τη θεωρούσαμε χαμένη πέρασε στο 97’! Και τον πρώτο βαθμό του Απόλλωνα είχαμε εικάσει και όντως έγινε και αυτό, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ας κάνουμε τώρα αυτό που κάνουμε με τη λήξη της κάθε αγωνιστικής και να θυμηθούμε τα παιχνίδια από στοιχηματική σκοπιά. Αυτή τη φορά δεν θα λειτουργήσουμε με βάση το μεγαλύτερο τζίρο, αλλά με τα ματς που δώσαμε τη μεγαλύτερη σημασία εμείς.

Αφιερώσαμε ολόκληρο κείμενο στη μάχη του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Το διπλό που περιμέναμε πώς και πώς και μάλιστα σε ικανοποιητικότατη απόδοση (2,00 – λίγο πριν από την έναρξη έπεσε στο 1,90 στον ΟΠΑΠ), επιβεβαιώθηκε χάρη στο πλασέ του επανακάμψαντα Χασάν. Ο Αιγύπτιος φορ έστειλε 160.000 ευρώ (τα περισσότερα στο διπλό) στην τσέπη των περισσότερων παικτών του μεγαλύτερου ανταλλακτηρίου. Εδώ τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν.

Στο μεταξύ, το Σάββατο μεγάλη μερίδα του στοιχηματικού κοινού (και εμείς) περιμέναμε νίκη του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Να αναφέρουμε ότι περίπου μία ώρα πριν από το σφύριγμα της έναρξης το διπλό είχε υποχωρήσει στο 1,60, αλλά έπεσε και η ισοπαλία! Αισθητά και παραδόξως. Τελικά το ματς έμεινε στο 1-1 και από τα 233.000 ευρώ που μάζεψε η αγορά του 1-2-Χ χάθηκε περισσότερο από το 65%,

Αρκετά χρήματα έπεσαν και στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Γύρω στο 40% του κεφαλαίου θα αυγάτιζε με διπλό και το 0-0 δεν ικανοποίησε τα πλήθη. Συνολικά 240.000 ευρώ είδαμε να κινούνται στο 90’.

Και τώρα ήρθε η στιγμή να αναφερθούμε στο ματς με τον μεγαλύτερο τζίρο. Όχι, δεν ήταν κανένα από τα παραπάνω! Ήταν το Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη. Η αγορά των σημείων έκλεισε στα 255.650 ευρώ! Πριν αρχίσει ο αγώνας, το διπλό (7,60 στο ανταλλακτήριο, 6,5 με πτώση στον ΟΠΑΠ) είχε λάβει το 13% του κεφαλαίου! Μετά το γκολ του Γέντρισεκ μετακινήθηκαν χρήματα στους Θράκες, αλλά η ζημιά είχε γίνει.

Από εκεί και πέρα, στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΣ Λαμία έπεσαν μέχρι και 74.000 ευρώ, τα πιο πολλά στο Χ2, όπως είχαμε αναφέρει έγκαιρα μέσω της παρατήρησης της τάσης στο διαδίκτυο.

Στο ΟΦΗ – Απόλλων είδαμε κοντά 50.000 ευρώ (μοιρασμένο ποντάρισμα) και το Πανιώνιος – Παναιτωλικός είναι σαν να μην έγινε. Από τη μια πλευρά το παιχνίδι χάθηκε μέσα στα δεκάδες ματς του Σαββάτου και από την άλλη το γρήγορο εις διπλούν προβάδισμα των «κυανέρυθρων» διέλυσε κάθε στοιχηματική αξία για τον άσο. Ούτε 20.000 ευρώ δεν πήρε αυτός ο αγώνας.

Για το Λεβαδειακός – Λάρισα δεν έχουμε εικόνα όπως συμβαίνει σε όλα τα ματς της ΑΕΛ.

Δεν ξεχάσαμε το Champions League. Θα «χτυπήσουμε» με προτάσεις το μεσημέρι σε νέο κείμενο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ