Διασκεδαστικά και μόνο

Διασκεδαστικά και μόνο

Γκολ, σκόρερ και σημεία από το του Champions League.

 

Δεν βρισκόμαστε μπροστά και στο πλέον πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα του Champions League. Η τέταρτη αγωνιστική στους ομίλους 1-4 περιλαμβάνει είτε ιδιαίτερα αμφίρροπα ματς είτε άλλα με καυτά φαβορί που συνοδεύονται από αποδόσεις άνευ αξίας.

Ας παρακολουθήσουμε τα πράγματα ανά γκρουπ.

ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ίσως πρόκειται για το ματς της ημέρας. Η πληγωμένη Ατλέτικο Μαδρίτης προσπαθεί να απαντήσει στη Ντόρτμουντ για την ήττα που υπέστη στο Βεστφάλεν. Μόνο που λείπουν σημαντικότατες μονάδες από την 11άδα της.

Οι Γερμανοί έχουν δείξει αποτελεσματικότητα και κυρίως χαρακτήρα. Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και για να χάσουν, οι Ισπανοί θα πρέπει να πραγματοποιήσουν ίσως την καλύτερη εμφάνισή τους στη σεζόν. Στο διαδίκτυο πέφτει το Χ και το διπλό. Θα ρισκάρουμε και εμείς.

Πιθανό και το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ. Αυξημένες πιθανότητες να δούμε anytime σκόρερ τον Γκριεζμάν από τη μία πλευρά και τον Αλκάθερ από την άλλη.

Παράλληλα, Μονακό και Μπριζ τα δίνουν όλα για να πάρουν προβάδισμα για την τρίτη θέση. Δύσκολη αναμέτρηση. Δοκιμάζουμε στην καλοπληρωμένη επιλογή των 2-3 τερμάτων και τίποτα άλλο.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ίντερ – Μπαρτσελόνα. Σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο. Οι Καταλανοί δεν έχουν καλές αναμνήσεις από την Ιταλία με βάση τα όσα συνέβησαν πέρσι με τη Ρόμα. Αναμένονται πιο προσεκτικοί. Ο Μέσι ταξίδεψε με την αποστολή. Οι «νερατζούρι» διάγουν την καλύτερη περίοδό τους και ετοιμάζονται για την υπέρτατη μάχη. Θα είναι άξιοι αντίπαλοι. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε αν θα πάρουν αποτέλεσμα ή όχι. Μπορούμε όμως να πιστέψουμε ότι θα σημειωθούν πολλά γκολ και εκατέρωθεν.

Over 2,5 έως 4-6 ΓΚΟΛ και anytime σκόρερ ο Λουίς Σουάρες.

Στο μεταξύ, η Τότεναμ καλείται να κατακτήσει όσα της στέρησε η τύχη στις προηγούμενες αγωνιστικές (με εξαίρεση το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα). Άσος και Over κόντρα στην Αϊντχόφεν.

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τη Λίβερπουλ δεν έχει κάτι να προσφέρει στοιχηματικά, εκτός κι αν κάποιος οραματίζεται σερβική επικράτηση ή ισοπαλία. Δεν θα μπούμε εμείς σε αυτή τη διαδικασία.

Αντίθετα, στο Νάπολι – Παρί Σεν Ζερμέν περιμένουμε ό,τι και στην προηγούμενη μεταξύ τους συνάντηση. Γκολ και θέαμα. ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ, over 2,5 και 4-6 γκολ. Διαλέγετε και παίρνετε. Από πλευράς σκόρερ, ο Εμπαπέ είναι πάντα υποψήφιος.

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Σάλκε αναμετράται με τη Γαλατασαράι και το να σκοράρουν και οι δύο αποτελεί τη διεκδίκησή μας. Όσο για το 1,25 της Πόρτο απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας, δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε. Μία επιλογή και μόνο λοιπόν από τον πλέον αντιεμπορικό όμιλο του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ