Σαν να φαίνονται καλύτερα τα πράγματα

Σαν να φαίνονται καλύτερα τα πράγματα

Το Champions League κεντρίζει το ενδιαφέρον ξανά.

Εντυπωσιακές αναμετρήσεις αναμένονταν οι χθεσινές και όντως ήταν, με τη διαφορά ότι σημειώθηκαν λιγότερα γκολ από όσα περίμεναν οι περισσότεροι. Δεν θεωρήσαμε πολλά υποσχόμενο το πρόγραμμα των ομίλων 1-4. Με το πέρας του διατηρήσαμε την ίδια άποψη κι ας είχαμε αρκετές «νίκες» στις κινήσεις μας. Σήμερα, στα γκρουπ 5-8 τα πράγματα μας φαίνονται κάπως καλύτερα. Και περιμένουμε περισσότερες «νίκες».

Φύγαμε ανά όμιλο

ΠΕΜΠΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπάγερν – ΑΕΚ. Πολλοί φίλαθλοι ανά την Ελλάδα θα προσεύχονται να πέσει ξανά θύμα έκπληξης η Μπάγερν και πολλά εκατομμύρια ανά τον κόσμο θα περιμένουν από τους Βαυαρούς να ξεσπάσουν ή έστω να πιάσουν απόδοση στοιχειωδώς ανάλογη των δυνατοτήτων τους. Επειδή δεν γνωρίζουμε σε τι κατάσταση θα βρεθεί ο καθένας, θα φανταστούμε μια εικόνα εντός γηπέδου. Οι Βαυαροί επιτίθενται και οι Ενωσίτες αμύνονται υπέρ βωμών και εστιών. Πάμε για No Goal λοιπόν.

Ενημερωτικά, αφού το ματς απουσιάζει από το πρόγραμμα που θα δείτε στα πρακτορεία, ο άσος δεν ξεπερνά το 1,08 και το διπλό ξεπερνά και το 35,00.

Για τον ίδιο όμιλο η πληγωμένη Μπενφίκα παίζει με τον ανανεωμένο Άγιαξ. Οι «αετοί» διάγουν περίοδο κρίσης. Ακόμα και από τη Μορεϊρένσε έχασε. Συνετρίβη μάλιστα μέσα στο Ντα Λουζ με 3-1. Θα αντιδράσει; Ποιος ξέρει; Το δεδομένο είναι ότι η Μπενφίκα συμπεριφέρεται πιο αποτελεσματικά εκτός Πορτογαλίας. Κρατάμε αυτό συν το ότι ο Άγιαξ παίζει με άγνοια κινδύνου και παίρνουμε το πολύ ωραίο Χ2.

ΕΚΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Το Μάντσεστερ Σίτι – Σαχτάρ είναι για τους στατιστικολόγους. Να μετρούν πόσες φάσεις θα γίνουν, πόσα χιλιόμετρα θα τρέξουν οι Ουκρανοί και πόσα γκολ θα βάλουν οι Άγγλοι. Με 1,08 (άσος) και 1,20 (over 2,5) δεν μπλέκουμε.

Με το Λιόν – Χοφενχάιμ θα ασχοληθούμε. Προφανώς με πολλά γκολ, μάλιστα εκατέρωθεν. ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ, over 2,5 ή 3,5 και anytime σκόρερ ο Ντεπάι.

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρόμα. Μια χαρά λειτουργούν στο Champions League οι Ρωμαίοι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα κερδίζουν παντού, πάντα και τους πάντες. Οι Μοσχοβίτες είναι πιο αποτελεσματικοί τη φετινή σεζόν. ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ και μεγάλο ρίσκο στο 1Χ. Μην ξεχνάμε ότι οι Ιταλοί αγκαλιάζουν την πρόκριση αν πάρουν την ισοπαλία.

Το Βικτόρια Πλζεν – Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει αξία σε σημεία και γκολ. Ένα όνομα μας έρχεται στο νου. Του ποδοσφαιριστή που έχει επικριθεί ίσως περισσότερο από κάθε άλλον τα τελευταία χρόνια. Γκάρεθ Μπέιλ τον λένε. Anytime σκόρερ λοιπόν. Έχει καιρό να βρει δίχτυα.

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επτά γκολ έχει δεχτεί η Γιουνγκ Μπόις …αισίως. Αν η Βαλένθια δεν μπορέσει να την κερδίσει στο Μεστάγια, θα είναι άξια της μοίρας της. Over 1,5 στα γκολ των «νυχτερίδων» είναι η επιλογή μας.

Πάμε και στο ματς της ημέρας. Γιουβέντους – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο 1,50 ο άσος βρε παιδιά; Θα παίζαμε αυτόματα Χ2 αν ήταν στην 11άδα των «κόκκινων διαβόλων» ο Λουκάκου. Δεν το ρισκάρουμε όμως. Θα πάρουμε τα 2-3 γκολ (στο 1,95 παρακαλώ) και ό,τι γίνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ