Άσος και over και όντως όλα γίνονται

Άσος και over και όντως όλα γίνονται

Τα δεδομένα στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο Europa League και βέβαια προτάσεις από αρκετά ματς * 10 σωστές εκτιμήσεις βγάλαμε χθες στο Champions League * Ο τζίρος του Μπάγερν – ΑΕΚ.

Με μεγάλη ικανοποίηση πέρασε το χθεσινό βράδυ για εμάς. Ασχοληθήκαμε με 7 αναμετρήσεις του Champions League και βγάλαμε 10 σωστές προτάσεις. Ειδικά το Λιόν – Χοφενχάιμ το πιάσαμε σε τρεις μεριές (ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ, over 2,5 και over 3,5). Χάθηκε το 1Χ της ΤΣΣΚΑ που δέχτηκε δεύτερο γκολ από τη Ρόμα αφότου έμεινε με δέκα παίκτες και ο anytime σκόρερ Ντεπάι. Ως αντίβαρο ωραίο είδαμε να βρίσκει επιτέλους δίχτυα ο Γκάρεθ Μπέιλ. Επιπλέον, αποφύγαμε τη Γιουβέντους που μπορεί να ήταν ανώτερη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως έχασε στο φινάλε. Γλιτώσαμε το φτηνό άσο του 1,60 και πήραμε το 1,95 των 2-3 τερμάτων. Μας άρεσε και η Βαλένθια. Και νίκησε και έκανε over 1,5 στα γκολ της. Αυτά και άλλα ωραία συνέβησαν χθες.

Ανάμεσά τους γλιτώσαμε και το over που δεν έγινε ποτέ over και το No Goal αποδείχθηκε συνετότερο. Η αγορά του 1-2-Χ στο ανταλλακτήριο έκλεισε στο 1.167.000 ευρώ και κάτι παραπάνω. Με το που σημειώθηκε το 2-0 μηδενίστηκαν όλες οι αποδόσεις των σημείων.

Να δούμε τώρα τι συμβαίνει σήμερα. Επειδή τα πάντα συνδέονται με το παρελθόν, υπενθυμίζουμε ότι ακριβώς πριν από δύο εβδομάδες είχαμε γράψει ακριβώς ότι «με 6 πόντους όλα γίνονται». Αναφερόμαστε βέβαια στη διπλή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ντουντελάνζ και στην υπόθεση πρόκριση. Οι τρεις πρώτοι μπήκαν στο «ερυθρόλευκο» τσεπάκι. Περιμένουμε να μπουν και οι άλλοι τρεις λοιπόν. Απόψε στο γεμάτο Καραϊσκάκη. Επειδή ο άσος δεν ανεβαίνει πάνω από το 1,19 (και έχει πτωτικές τάσεις) το συνδυάζουμε με το over 2,5 και η τιμή ενισχύεται σημαντικά.

Δεδομένου ότι η Μίλαν δεν παρουσιάζει σταθερότητα και η Μπέτις δεν έχει το όνομα που προκαλεί δέος, ο έκτος όμιλος …μυρίζει ισοβαθμίες. Και μετά τα μεταξύ παιχνίδια των ισόβαθμων, το επόμενο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων. Γι’ αυτό ο Ολυμπιακός σήμερα ενδέχεται να κυνηγήσει και ωραίο σκορ. Μην ξεχνάμε ότι η νίκη που περιμένουμε μπορεί να τον οδηγήσει και στην κορυφή του γκρουπ.

Οι μπουκ πάντως συνεχίζουν να μην πιστεύουν σε πρόκριση της ομάδας του λιμανιού. Στο 1,35 ορίζεται η τιμή του να αποκλειστεί από τη φάση των ομίλων και στο 3,00 να προκριθεί. Αξίζει το ρίσκο αυτό το τριάρι. Να θυμήσουμε ότι προ δύο εβδομάδων το 1,35 ήταν 1,20.

Πάμε και στον ΠΑΟΚ. Παρά τη φτωχή του συγκομιδή, θεωρείται δεύτερο φαβορί μετά την Τσέλσι. Η απόδοσή του να περάσει στους «32» ανέρχεται στο 2,25. Το να τερματίσει τρίτος ή τέταρτος φτάνει στο 1,60.

Ό,τι πιστεύετε, ποντάρετε λοιπόν. Να σημειώσουμε ότι το διπλό του Δικεφάλου ξεκίνησε από το 2,50 και πλέον εμφανίζεται στο 2,25. Και στο εξωτερικό γύρω από το 2,30 έχει πέσει.

Να δώσουμε και καμιά πρόταση πέραν της συνδυαστικής στο Ολυμπιακός – Ντουντελάνζ;

Πάμε για άσο στο Κράσνονταρ – Σταντάρ Λιέγης. Οι Ρώσοι ενδιαφέρονται αποδεδειγμένα για το θεσμό.

Πάμε για άσο μαζί με over 2,5 στην αναμέτρηση της Λάτσιο με τη Μαρσέιγ, η οποία γέμισε προβλήματα.

Ρισκάρουμε και στα καλοπληρωμένα 2-3 γκολ του Μπέτις – Μίλαν. Οι Μιλανέζοι θα προσπαθήσουν να απαντήσουν.

Ωραίο και το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ στο Απόλλων Λεμεσού – Άιντραχτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ