Για να δώσει πέναλτι πρέπει να βγει αίμα

Για να δώσει πέναλτι πρέπει να βγει αίμα

Για τον Διαμαντόπουλο που σφυρίζει στο ΟΑΚΑ, πέρυσι φώναζε η ΑΕΚ κι εφέτος ο ΠΑΟΚ. Ο Παράγκας έχει όλα τα ντεσού.

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ο Διαμαντόπουλος που σφυρίζει ΑΕΚ-Ατρόμητος. Έχει το χούι, που είχανε παλιά ο Βασσάρας κι ο Τριτσώνης. Να μην δίνει τα πέναλτι που είναι και να δίνει αυτά που δεν είναι. Ο Σπανός πάντως, που θέλει ξένους διαιτητές, με τους Έλληνες είναι δεύτερος.

Λάρισα- Γιάννενα. Σφυρίζει ο Ζαχαριάδης κι ο Κούγιας ακόμα φωνάζει για τον περυσινό ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στη Λάρισα. Τόσα χρόνια στον πίνακα, προσπαθεί για το 50-50 αλλά δύσκολα τα καταφέρνει.

Ξάνθη- Πανιώνιος. Με 108 έχει χρεώσει τον Κομίνη στον Πανιώνιο ο Περέιρα. Στη Νέα Σμύρνη δεν είχε δώσει καθαρό πέναλτι υπέρ του Άρη.

Λεβαδειακός-ΟΦΗ. Φωτιά και λαύρα το ματς, δύσκολα να μπορέσει να το βγάλει ο Γρατσάνης. Ένα ακόμα μεροκάματο σαν τέταρτος αυτή τη φορά ο Τζήλος

ΑΕΚ-Ατρόμητος. Ο Διαμαντόπουλος απ ότι λένε στη Τρίπολη, έχει σηκώσει ψηλά τον αμανέ περπατάει και δεν βλέπει κανέναν και τίποτα. Στο γήπεδο για να δώσει πέναλτι πρέπει «να βγει αίμα». Πέρυσι η ΑΕΚ φώναζε για δύο πέναλτι στο 0-0 με τον Απόλλωνα. Εφέτος δεν έδωσε το πέναλτι στον Ζαμπά, στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο.Τη Κυριακή, στο Γιάννενα-Λαμία δεν έδωσε πέναλτι στον Μπαραλες. Επικίνδυνος ο βοηθός Ψαρρής καλός ο Τριανταφύλλου. Ο τέταρτος Ευαγγέλου μόλις άλλαξε η κατάσταση στην ΕΠΟ, άλλαξε στρατόπεδο κι εντάχθηκε στον χαλίφη του Νότου.

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός. Από τον Πειραιά είναι ο Τσαμούρης και θα μπει στη Τούμπα φοβισμένος. Θα παρακαλάει να καθαρίσει γρήγορα το ματς ο ΠΑΟΚ για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης. Δεν λέει πολλά σαν διαιτητής ο Βρέσκας.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Σφυρίζει ο Ελβετός Αντριέν Γιάκοτετ. Τέταρτος ο Σκουλάς που δεν θα δώσει στη έδρα ούτε τον πυρετό του.

Απόλλωνας- Άρης. Από τους καλούς διαιτητές ο Κοτσάνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ