Η… λεπτή γραμμή ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πολ και η «αντίδραση» της απόλυσης του Σκίμπε

Η… λεπτή γραμμή ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πολ και η «αντίδραση» της απόλυσης του Σκίμπε

Στα όπλα ο Δικέφαλος με τον super agent που έχει τον Πέλκα και τον (λέει πως δεν τον έχει) Πασχαλάκη.

Μεγαλώνουν οι… δουλειές του ΠΑΟΚ γενικώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και κάπως έτσι προκύπτουν υποθέσεις από εκεί που δεν τις περιμένεις. Γιατί άντε να βάλεις στο ίδιο καζάνι την απόλυση του Μίκαελ Σκίμπε με την ανανέωση του Πασχαλάκη στον Δικέφαλο του Βορρά. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι η μια υπόθεση θα ήταν ικανή να δημιουργήσει πρόβλημα στην άλλη. Είπαμε όμως. Ο ΠΑΟΚ άλλαξε πλέον ρόλο στο ποδόσφαιρο. Πάει η εποχή που «το παρακράτος της Αθήνας» του έκοβε τα φτερά. Τώρα εκείνος είναι ο ελεγκτής της εναέριας κυκλοφορίας σε ολόκληρη την Επικράτεια. Και σε όποιον αρέσει.

Άκου λοιπόν τώρα μια ιστορία από τις χαρακτηριστικές της νέας εποχής. Τέλη Αυγούστου όπως θα θυμάσαι ο Πολ Κουτσολιάκος αφού έφαγε «χυλόπιτα» από τον Ολυμπιακό για την πώληση του Φορτούνη στη Φενέρ, πήρε τους Τούρκους και τους πήγε στην πόρτα του ΠΑΟΚ για τον Πέλκα. Έδιναν 6,5 εκατ ευρώ αλλά και εδώ η απάντηση ήταν αρνητική. Φυσικά αυτή η πρόταση που είναι μια από τις μεγαλύτερες που έγινε ποτέ για Έλληνα παίκτη, αυτομάτως δημιούργησε τις προϋποθέσεις για τα επόμενα. Με δύο λόγια; Δεν πουλάς τον Πέλκα, τότε ανανέωσε τον (και καλοπλήρωσε τον). Και μαζί ανανέωσε και τον Πασχαλάκη που ανήκει στον ίδιο ατζέντη (αλλά ο Κουτσολιάκος δεν το παραδέχεται δημόσια).

Τα πράγματα ξεκίνησαν καλά, και η διάθεση του ΠΑΟΚ ήταν δεδομένη να επιβραβεύσει τους δύο ποδοσφαιριστές του. Ο Κουτσολιάκος όμως που είναι «παίκτης» πολύ γρήγορα έβαλε στο τραπέζι πολύ μεγάλες απαιτήσεις. Θέλει 600.000 ευρώ ετήσιο συμβόλαιο στον Πασχαλάκη και σχεδόν 1 εκατ ευρώ τον χρόνο για τον Πέλκα.

Στον Δικέφαλο φυσικά δεν πετάνε λεφτά από το παράθυρο. Και ειδικά για τον Πασχαλάκη αντέδρασαν καθώς μιλάμε για 4πλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του. Να πάρει κάτι παραπάνω. Να πάρει τα «διπλά» όχι όμως και τα τετραπλάσια. Και ενώ ο καιρός περνούσε; Ήρθε το «μπαμ» με τον Σκίμπε. «Φαγώθηκε» ο Γερμανός και τοποθετήθηκε στη θέση του ο Άγγελος. Κίνηση που ο Κουτσολιάκος την πήρε προσωπικά (και ας επιμένει ότι δεν είναι ο μάνατζερ του Πασχαλάκη). Θεώρησε ότι ο ΠΑΟΚ για να του δείξει πως δεν αστειεύεται, έστειλε τον Σκίμπε (που μαντέψτε ποιον έχει μάνατζερ) στην πατρίδα του ,και έβαλε τον δικό του Άγγελο στον εθνικό μας πάγκο.

Την ίδια στιγμή ο Δικέφαλος κλιμάκωσε τις ενέργειες του και για τον Πασχαλάκη στον οποίο εξήγησε πως αν θέλει όντως νέο συμβόλαιο καλά θα κάνει να εμφανιστεί στην επόμενη συζήτηση χωρίς να εκπροσωπείται από κάποιο μάνατζερ.

Ξαναλέμε όμως ότι ο Κουτσολιάκος δεν είναι «παιδάκι». H Rogon η εταιρία που συνεργάζεται είναι μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Με πελατολόγιο που συναντάς τα ονόματα του Φιρμίνο (Λίβερπουλ), του Ντράξλερ (Παρί), του Μπακαγιόκο (Μίλαν) κλπ. Και με… παρτίδες σε κανάλια από εκείνα που δεν τα ξεπερνάς έτσι εύκολα. Το που θα «βγει» όλο αυτό το story θα έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να το δούμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ