Έξαλλος ο Σαββίδης

Έξαλλος ο Σαββίδης

Η νέα τραγική εμφάνιση του ΠΑΟΚ προκάλεσε τριγμούς σε όλο το οικοδόμημα καθώς ο μεγαλομέτοχος δεν άφησε κανέναν έξω από το κάδρο. Οι απειλές «θα φύγετε όλοι», ακούστηκαν από το στόμα του μέσω τηλεσύσκεψης.

Το καταλάβαινες από το βράδυ της Πέμπτης ότι τα πράγματα δεν ήταν καλά. Ακόμη και οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και είχαν ακολουθήσει τον Δικέφαλο στη Βουδαπέστη ένιωθαν ότι ο αέρας ήταν διαφορετικός. Το άκουγες στα σχόλιά τους, όπου «ζωγράφιζαν» την αρνητική ψυχολογία που επικρατούσε στα υψηλά κλιμάκια του ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια στα υψηλότερα κλιμάκια, καθώς τα όσα μεταφέρονταν από τη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη ήταν ενδεικτικά για το τι μέλλει γενέσθαι.

Την επόμενη ημέρα τα ρεπορτάζ και πάλι δεν φωτογράφιζαν κάτι συγκεκριμένο, αλλά ήταν διάχυτος ο εκνευρισμός και όλοι προσπαθούσαν να βρουν τι φταίει. Εντάξει, κάποιοι περίμεναν να τους πουν τι φταίει, ώστε να συμφωνήσουν κι αυτοί. Συμβαίνουν κι αυτά στα ελεγχόμενα μίντια, να μη μπορείς να πεις τη γνώμη σου αλλά να περιμένεις το αφεντικό.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως, το αφεντικό του ΠΑΟΚ παρέμενε στη Βουδαπέστη όπου το πρωί της Παρασκευής συναντήθηκε τυχαία με ένα γκρουπ οπαδών του Δικεφάλου που είχε ταξιδέψει για τον αγώνα. Οι περίφημοι «Βόρειοι» που αποτελούν τον πιο πολυταξιδεμένο σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ βρέθηκαν με τον Σαββίδη και είχαν την ευκαιρία να του μεταφέρουν τις απόψεις τους. Οι ίδιοι σεβόμενοι τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ δε δημοσιοποίησαν το περιεχόμενο της κουβέντας, πέρα από το γεγονός ότι ο ίδιος ο Σαββίδης ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνιση της ομάδας.

Αυτό που ακολούθησε όμως, ήταν ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί μετά τη νέα ήττα από τη Βίντι. Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη επέλεξε αρκετά σκληρή γλώσσα στα διαδικτυακά ποσταρίσματά του στέλνοντας το μήνυμα όχι μόνο σε παίκτες και προπονητή, αλλά και σε διοικητικά στελέχη.

Όπως λέει και ένας πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ που έχει περάσει από το αντίστοιχο… βασανιστήριο των πολύωρων τηλεσυσκέψεων με τον Ιβάν Σαββίδη «θα προτιμούσα μετά από ήττες να ρίχνει πρόστιμα, μιας και αυτό το βασανιστήριο του Skype για τόσες ώρες μετά από ήττα δεν αντέχεται».

Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Σαββίδη λένε ότι ο Ιβάν άστραψε και βρόντηξε μετά την ήττα από τη Βίντι και δεν άφησε κανέναν από τους υψηλά ιστάμενους έξω από το κάδρο. Όπως γράφτηκε και σε κάποιες παρασκηνιακές διαδικτυακές στήλες ήδη επανήλθαν στο προσκήνιο οι πρώτοι πολέμιοι του Ραζβάν Λουτσέσκου, οι οποίοι ζητούσαν και πέρσι τέτοια εποχή την απόλυση του Ρουμάνου προπονητή.

Κι αν πέρσι υπήρξαν ελαφρυντικά από τη ρήξη της «συμμαχίας» για την… εξυγίανση με την ΑΕΚ, φέτος δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τον Ιβάν. Και πώς να υπάρξουν, όταν ο ίδιος έχει φροντίσει για τα πάντα και απλά περιμένει να του φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και αντ’ αυτού βλέπει την ομάδα του που υποτίθεται ότι είναι υπερπλήρης και γεμάτη λύσεις να μετράει δυο ήττες από τη Βίντι, την οποία πέταξε με συνοπτικές διαδικασίες εκτός Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΚ.

Το θέμα είναι πλέον ότι ο ΠΑΟΚ καλείται να διαχειριστεί την πρώτη σημαντική κρίση της χρονιάς και ο Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη στείλει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να χαριστεί άλλο σε κανέναν που παίζει… παιχνιδάκια στην πλάτη της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ