Ο τζίρος της 10ης αγωνιστικής

Ο τζίρος της 10ης αγωνιστικής

Το μεγαλύτερο κεφάλαιο στο Καραϊσκάκη και το αμέσως επόμενο στην Τούμπα.

Πραγματικά δεν θυμάμαι πόσο καιρό είχαμε να παρακολουθήσουμε τόσο έντονη αγωνιστική. Ειδικά η χθεσινή Κυριακή ήταν για τους ποδοσφαιρόφιλους το κάτι άλλο. Από τις 3.00 το μεσημέρι μέχρι τις 10 παρά 20 που ολοκληρώθηκε το απόλυτο ντέρμπι, το ενδιαφέρον ήταν κυριολεκτικά αμείωτο. Πονοκέφαλος με έπιασε από την ένταση.

Όταν το ενδιαφέρον εντείνεται, αυτόματα δυναμώνει και η στοιχηματική δράση. Να δούμε το ντέρμπι από την οπτική γωνία; Γράφαμε ότι εκ των προτέρων ότι ο άσος του 1.40 θα πέσει. Έπεσε λοιπόν στο 1,35 και δεν ανέβαινε με τίποτα. Λίγο πριν ανοίξει το σκορ ο Κάτσε, η απόδοση της νίκης του Ολυμπιακού δεν ξεπερνούσε το 1,65! Μέχρι τότε το εν λόγω σημείο δεχόταν συνεχές ποντάρισμα κι αν μην δικαιολογούταν αυτό από την επιθετική λειτουργία των «ερυθρόλευκων». Το ίδιο περίμεναν με αγωνία και όλοι όσοι ήταν στην εξέδρα του φαληρικού γηπέδου…

Τελικά πανηγύρισαν πρώτοι οι πράσινοι. Σταδιακά μετατράπηκαν σε φαβορί και σούπερ φαβορί στις καθυστερήσεις. Συνολικά έπεσαν στη φωτιά 260.000 ευρώ. Όμως, δεν χάρισαν κέρδος. Αφενός η ισοπαλία δεν είχε συγκεντρώσει ούτε το 30% του αρχικού κεφαλαίου. Από την άλλη, την ώρα που όλος ο κόσμος πόνταρε Ολυμπιακό, μπήκε μπροστά στο σκορ ο Παναθηναϊκός. Και όταν, μέσω του live bet φυσικά, όλοι έπαιζαν διπλό, ισοφάρισε ο Ολυμπιακός. Καμία σωτηρία λοιπόν δεν προέκυψε.

Εμείς χάσαμε τον άσο, αλλά πήραμε τα 2-3 γκολ.

Στην Τούμπα η απόδοση του ΠΑΟΚ επίσης έπεσε. Στο 1,10 και ακόμα πιο κάτω. Η απόδοσή του δεν ανέβαινε με τίποτα. Πιεζόταν συνεχώς. Επιβεβαιώθηκε το μικρό σημείο. Η αγορά του 1-2-Χ στο μεγαλύτερο βρετανικό ανταλλακτήριο έδειξε 178.000 ευρώ στις καθυστερήσεις. Τον άσο αυτό τον είχαμε προϊδεάσει ως άσπαστο.

Στο μεταξύ, στο ΟΑΚΑ, δεν ήταν λίγοι αυτοί που φοβήθηκαν τον άσο της ΑΕΚ. Εμείς ποντάραμε στο Χ2 και το γράψαμε βέβαια και δικαιωθήκαμε, αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη. Συνολικά έπεσαν στο παιχνίδι αυτό 79.000 ευρώ, στην ίδια στοιχηματική πλατφόρμα.

Από εκεί πέρα περίπου 60.000 ευρώ είδαμε στο Λεβαδειακός – ΟΦΗ (τα πιο πολλά στον άσο) και γύρω στις 45.000 ευρώ στο Λαμία – Αστέρας Τρίπολης (σημαντικό μέρος στο διπλό που έπεφτε παντού, αλλά οι Αρκάδες για πολλοστή φορά δεν αξιοποίησαν την υπεροχή τους στο τερέν).

Σαν να πέρασε απαρατήρητο το Ξάνθη- Πανιώνιος. Κάτι περισσότερο από 20.000 ευρώ προσέλκυσε. Αυτό σημαίνει με τα μη εμπορικά ματς του απογεύματος του Σαββάτου. Τα σκιάζουν οι μεγάλες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Για το Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχουμε καμία εικόνα, όπως και για κανένα ματς της ΑΕΛ.

Όσο για σήμερα, αναμετράται ο Απόλλων με τον Άρη και βλέπουμε σοβαρή κινητικότητα στον άσο και την ισοπαλία που συνοδεύονται από τεράστιες τιμές. Ίσως να έχει επηρεάσει η βελτίωση των Απολλωνιστών και η αναταραχή στα εσωτερικά των Θεσσαλονικέων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ