Περιζήτητος ο Ντιόγκο των 101 γκολ σε 105 αγώνες!

Περιζήτητος ο Ντιόγκο των 101 γκολ σε 105 αγώνες!

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού κάνει θραύση στην Ταϊλάνδη και δέχεται βροχή προτάσεων από την Ασία.

Τα τελευταία 3,5 χρόνια πήρε στις πλάτες του στην Μπουριράμ και την οδήγησε σε 3 πρωταθλήματα. Υπό τις οδηγίες του Μπόσκο Μπάντοβιτς, εδώ και δύο σεζόν, ο Ντιόγκο Λουίς Σάντο έγινε «βασιλιάς» στο πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης και ετοιμάζεται να ρευστοποιήσει την επιτυχία του.

Πέρσι σκόραρε 26 γκολ, φέτος 34, ενώ συνολικά τα 3,5 χρόνια που ζει και παίζει μπάλα στην Ταϊλάνδη, έχει διαλύσει κάθε ρεκόρ σκοραρίσματος, έχοντας 105 συμμετοχές και 101 γκολ!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2008 από τον Ολυμπιακό σε μια από τις ακριβότερες μεταγραφές της ιστορίας του, καταφέρνει στην ασιατική χώρα να πετύχει όσο ονειρευόταν στην Ευρώπη. Εχει κάνει το όνομα του γνωστό ευρέως με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις και από την στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα στην Ταϊλάνδη, το τηλέφωνο του δεν έχει σταματήσει να χτυπάει.

Ο Ντιόγκο είναι ελεύθερος και τα νούμερα που ακούγονται προκαλούν ίλιγγο. Οι απαιτήσεις του φτάνουν τα δυο εκατομμύρια δολάρια και ήδη έχει στα χέρια του αρκετές προσφορές που πλησιάζουν τα θέλω του. Ωστόσο περιμένει να τις συγκεντρώσει όλες για να επιλέξει την καλύτερη για την… τσέπη του και την καριέρα του.

Ο Βραζιλιάνος θα γίνει 32 την άνοιξη και όπως καταλαβαίνεται αυτό αναμένεται να είναι ίσως και το τελευταίο καλό του συμβόλαιο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ