Το «μαύρο κουτί» της ΑΕΚ

Το «μαύρο κουτί» της ΑΕΚ

Που οφείλεται η κοιλιά της Ένωσης σύμφωνα με τις συζητήσεις μεταξύ διοίκησης και προπονητικού τιμ. Ποιο ήταν το κρίσιμο σημείο και πως μπορεί να αλλάξει.

Στην ΑΕΚ έχουν προσπαθήσει να αναλύσουν διεξοδικά το θέμα των προβληματικών αποτελεσμάτων. Κόντρα στον Ατρόμητο, η εμφάνιση ιδιαίτερα στα πρώτα εξήντα λεπτά δεν ήταν κακή. Όμως το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Απέναντι στον Παναθηναϊκό συνέβη το αντίθετο. Η Ένωση δεν βλεπόταν, όμως κατάφερε να πάρει την ισοπαλία. Στην Γερμανία τα έδωσε όλα…

Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο κυριότερος αντίπαλος είναι η κούραση. Η προετοιμασία ξεκίνησε νωρίς και τα ματς σε Τσάμπιονς Λιγκ, τα ταξίδια, οι υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο δεν έχουν σταματήσει. Επιπλέον οι διεθνείς επιβαρύνονται ακόμα περισσότερο αφού από τον Σεπτέμβριο και τα ματς της Εθνικής έχουν ταλαιπωρηθεί ακόμα περισσότερο.

Ωστόσο στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ υποστηρίζουν και αυτό μετέφεραν και προς την διοίκηση ότι το όλο πρόβλημα ξεκίνησε με τους τραυματισμούς. Από την στιγμή που διαπιστώθηκε ότι οι υψηλοί ρυθμοί προπόνησης, είχαν αρκετά… θύματα, αποφασίστηκε να πέσει η ένταση.

Κρατήστε αυτή την μαγική λέξη. Οι παίκτες της ΑΕΚ, φέρεται να μην έχουν ένταση στο παιχνίδι τους. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης το ονόμασε ψυχή όταν τους μίλησε μετά την εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η ψυχή προέρχεται από εκεί. Όταν δεν έχεις υψηλή ένταση δεν μπορείς να βγάλεις και ενέργεια και ψυχή. Για αυτό ακριβώς και παρά το rotation και αυτοί οι παίκτες που αγωνιζόταν φανερώνανε τα ίδια σημάδια. Αυτό έχει να κάνει με την ένταση των προπονήσεων.

Σε αυτή την διακοπή ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του θα… χτίσουν εκ νέου προπονητικό πλάνο έτσι ώστε σταδιακά οι παίκτες να ανεβάσουν ένταση και η ΑΕΚ να βγάλει το γνωστό της πρόσωπο στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ