Πλειστηριασμός για τον Ισλανδό

Πλειστηριασμός για τον Ισλανδό

Δυο ομάδες της Super League προσπαθούν να αποσπάσουν την υπογραφή του Μπιάρνασον.

Η συνεχής ανοδική πορεία του ισλανδικού ποδοσφαίρου που έχει φέρει τους «Βίκιγκς» στην τελική φάση του Euro 2016 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, έχει την επιρροή της και στους πρωταγωνιστές της. Οι Ισλανδοί ποδοσφαιριστές δεν παρουσιάζονται πια ως ψαράδες και έχουν αποκτήσει την δυναμική του στην αγορά.

Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που δυο ελληνικές ομάδες προσπαθούν να αποκτήσουν τον Ελμαρ Θέοντορ Μπιάρνασον. Ο 31χρονος αγωνίζεται στην θέση του «κόφτη» εκεί που ψάχνονται δηλαδή αρκετές μικρομεσαίες ομάδες.

Η περίπτωση του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες αφού είναι συμπαίκτης του Ανδρέα Τάτου και μπορεί να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι τι εστί κάθε ομάδα. Και το σημαντικότερο; Αν θα πάρει τα λεφτά του. Ο Ισλανδός είναι… καμμένος αυτή την περίοδο, αφού βρίσκεται στην Ελαζίγκσπορ, η οποία είναι στα πρόθυρα της πτώχευσης. Εχει αρκετούς μήνες απλήρωτος και τον Ιανουάριο θέλει να κάνει την ιδανική επιλογή. Τις τελευταίες μέρες ζητάει πληροφορίες από τον Τάτο αλλά απ’ ότι μαθαίνουμε υπάρχει ακόμα οικονομική διαφορά μεταξύ των πλευρών και ο ίδιος πιστεύει ότι όσο περνάνε οι μέρες θα γίνεται δέκτης και άλλων προτάσεων.

Ο Μπιάρνασον έπαιξε σε τρία ματς του EURO 2016 ενώ λόγω τραυματισμού έχασε το Μουντιάλ της Ρωσίας. Παραμένει πάντως μέλος της Εθνικής ομάδας και αγωνίστηκε τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο κόντρα στην Ελβετία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ