Παγωνιά στο ΟΑΚΑ, καύσωνας στις στοιχηματικές

Παγωνιά στο ΟΑΚΑ, καύσωνας στις στοιχηματικές

Ο φοβερός τζίρος του αγώνα της Ελλάδας με την Εσθονία * Μονομαχίες – «οφθαλμαπάτες» ακολουθούν σήμερα, αλλά ψάξε – ψάξε, βρίσκεται ενδιαφέρον σε κάποιες.

Μεγάλη ικανοποίηση μας έφερε η Αγγλία, ειδικά με τον τρόπο που κατάφερε να υπερισχύσει της Κροατίας. Πάνω σε αυτή τη δίψα για νίκη και διάκριση στηρίξαμε όλη τη λογική μας για το χθεσινό πρόγραμμα.

Χθες αγωνιζόταν και η Εθνική ομάδα. Ηττήθηκε κιόλας από την αδύναμη Εσθονία στο πιο άδειο από ποτέ ΟΑΚΑ. Περίπου 1000 φίλοι του ποδοσφαίρου παρακολούθησαν την αναμέτρηση δια ζώσης, ξοδεύοντας φτηνά το βράδυ τους. Πάντως, όσο μικρός ήταν ο αριθμός των θεατών τόσο μεγάλος ήταν ο τζίρος του αγώνα. Την ίδια στιγμή, δεδομένου ότι τα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί, διεξάγονταν άλλα δύο παιχνίδια του Nations League και σχεδόν τίποτα άλλο. Οπότε όλο το κεφάλαιο της βραδινής στοιχηματικής ζώνης θα έπεφτε σε αυτά. Είδαμε λοιπόν τη θεαματική συνάντηση της Ελβετίας με το Βέλγιο να ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ στο φινάλε της.

Είδαμε το ματς της Ελλάδας με την Εσθονία να γράφει στο 90’ το φοβερό ποσό του 1.132.030, κεφάλαιο σπανιότατο σε ολόκληρη της ιστορία των αναμετρήσεων της ελληνικής ομάδας, πέραν Μουντιάλ και EURO. Το μεγαλύτερο μέρος τους θα πολλαπλασιαζόταν μόνο αν κέρδιζαν οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη. Μάλιστα με την έναρξη του παιχνιδιού, το 73% του συνολικού ποσού είχε τοποθετηθεί στον άσο. Και τελικά έμεινε στον …άσο, αφού ακόμα και στην Ελλάδα είδαν το Nations League σαν ευκαιρία για δοκιμή προσώπων και σχημάτων.

Το τρίτο παιχνίδι σε τζίρο χθες το βράδυ ήταν το φιλικό της Ισπανίας της με τη Βοσνία και δεν έφτασε καν τις 800.000 ευρώ ούτε μέσω του Live.

Ας ρίξουμε μια ματιά τώρα στα σημερινά. Όλα τα βλέμματα θεωρητικά συγκεντρώνονται στο Γκελζενκίρχεν. Συγκρούονται τεράστια ονόματα του αθλήματος σε επίσημη αναμέτρηση, μόνο που το ματς είναι παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά. Η Ολλανδία έχει πρωτεύσει στον πρώτο όμιλο του πρώτου γκρουπ και η Γερμανία έχει υποβιβαστεί. Δεν ξέρουμε ποιος ποδοσφαιριστής θα μπει στον κόπο να διακινδυνεύσει τη σωματική του ακεραιότητα από τη στιγμή που το Σαββατοκύριακο έχει μεγάλες υποχρεώσεις με τον εκάστοτε σύλλογο που τον πληρώνει και που σε μια εβδομάδα θα έχει συμμετοχή και στο Champions League. Η μεγάλη σύγκρουση αυτών των σπουδαίων ιστορικά ομάδων είναι απλά μια οφθαλμαπάτη σήμερα. Μόνο το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ θα πάρουμε, απλά για να πούμε ότι είδαμε αυτό το παιχνίδι με ενδιαφέρον. Να σημειώσουμε ότι στις στοιχηματικές εταιρείες κοντράρονται οι Γερμανοί.

Στο ποδόσφαιρο βέβαια υπάρχουν και ιδιαιτερότητες. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Σλοβακίας άλλαξε τον αέρα στην ομάδα και συνέτριψε την Ουκρανία, πρωτοπόρο του πρώτου ομίλου του β’ γκρουπ. Απόψε οι ανανεωμένοι Σλοβάκοι παίζουν στην Τσεχία με στόχο την κατάκτηση της δεύτερης θέσης (η τρίτη υποβιβάζει). Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρουν. Μπορούν πάντως, έστω και με κεκτημένη ταχύτητα να πάρουν την ισοπαλία. Με Χ2 κινούμαστε, αφού οι φιλοξενούμενοι λογίζονται ως αουτσάιντερ. Τονίζουμε ότι οι αντίπαλοι είναι ισόβαθμοι με τρεις βαθμούς και ότι οι Τσέχοι υπερτερούν στην ισοβαθμία, αφού είχαν κερδίσει στο πρώτο ματς.

Βαθμολογικά αδιάφορη είναι και η θεωρητικά ενδιαφέρουσα βάσει ονομάτων αντιπάλων συνάντηση της Δανίας με την Ιρλανδία.

Κατεβαίνουμε στο τρίτο γκρουπ και στον τρίτο του όμιλο. Η κατάταξη έχει ως εξής: 1. Νορβηγία (10), 2. Βουλγαρία (10), 3. Κύπρος (5), 4. Σλοβενία (2). Οι Σλοβένοι είναι οριστικά τέταρτοι και οι Κύπριοι οριστικά τρίτοι. Ό,τι και να γίνει. Οι ισόβαθμοι της κορυφής όμως, αγωνιούν. Νορβηγία και Βουλγαρία έχουν από μία νίκη στα μεταξύ τους ματς με σκορ 1-0. Οι Σκανδιναβοί είναι πρώτοι λόγων καλύτερης κατά μόλις ένα γκολ διαφοράς τερμάτων. 5-2 γράφει ο απολογισμός της παρέας του Ομάρ Ελαμπντελαουί και 6-4 των Βαλκάνιων. Μόνο σε νίκη στοχεύουν αμφότεροι και μετά σκέφτονται και τα γκολ.

Υπό αυτές τις συνθήκες θα πάρουμε το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα γκολ και στα δύο παιχνίδια της ημέρας. Παράλληλα λέμε ναι στο διπλό και over 2,5 στο Κύπρος – Νορβηγία.

Πάμε και στο τέταρτο και τελευταίο γκρουπ. Η Γεωργία έχει πάρει και μαθηματικά την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου, γι’ αυτό και πέφτει έντονα και παντού το τεράστιου ύψους Χ και το ακόμα πιο μεγάλου διπλό του Καζακστάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ