Αντίο Nations League

Αντίο Nations League

Η κίνηση παγκοσμίως στα σημερινά ματς και τα τελευταία σενάρια με σχόλια όπου είναι απαραίτητο.

 

Η ιστορία που λέγεται Nations League ολοκληρώνεται απόψε. Ουσιαστικά δηλαδή, καθώς θα διεξαχθούν λίγα ακόμα παιχνίδια τον Ιούνιο, στο λεγόμενο final 4 της διοργάνωσης.

Παρατηρούμε τις αυξομειώσεις των αποδόσεων στο διαδίκτυο και προσπαθούμε να αιτιολογήσουμε την τάση τους.

Πορτογαλία – Πολωνία: Τρίτος όμιλος πρώτου γκρουπ

Ματς κυριολεκτικά τυπική διαδικασία. Οριστικά πρώτη και στο final 4 η Πορτογαλία, οριστικά τρίτη και υποβιβασμένη η χωρίς Λεβαντόφσκι Πολωνία. Πέφτει ο άσος. Ελλείψει βαθμολογικού ενδιαφέροντος όμως, θα μείνουμε μακριά.

Σουηδία – Ρωσία: Δεύτερος όμιλος δευτέρου γκρουπ

Οι Ρώσοι έχουν 7 βαθμούς και τους αρκεί η αποφυγή της ήττας για να τερματίσουν πρώτοι. Οι Σουηδοί τους κλέβουν τη θέση και την άνοδο στο πρώτο γκρουπ μόνο αν κερδίσουν. Παίζεται έντονα ο άσος, επειδή η Ρωσία θα παραταχθεί με πλήθος απουσιών. Όχι λόγω δοκιμών, αλλά λόγω τραυματισμών.

Σκωτία – Ισραήλ: Πρώτος όμιλος τρίτου γκρουπ

Ισόβαθμες οι ομάδες και παίζουν την πρώτη θέση στη Γλασκώβη. Οι Σκοτσέζοι πάνε μόνο για νίκη και οι Ισραηλινοί βολεύονται και με ισοπαλία. Πέφτει και εδώ ο άσος, όμως τον θεωρούμε επίφοβο, γιατί οι Σκοτσέζοι έχουν πολλούς απόντες.

Τέταρτος όμιλος τρίτου γκρουπ

Η Σερβία είναι σίγουρη πρώτη αν κερδίσει την άποντη και οριστικά τελευταία Λιθουανία. Τερματίζει στην κορυφή ακόμα και με ήττα αρκεί να μην κερδίσει η Ρουμανία στο Μαυροβούνιο.

Ποντάρεται ο εύλογος άσος των Σέρβων αλλά σε τιμές από 1,15 και κάτω.

Έχει κι άλλο ματς. Το Μαυροβούνιο παίζει με τη Ρουμανία. Οι Βαλκάνιοι παλεύουν για τη νίκη που θα τους δώσει τη δεύτερη θέση. Οι Ρουμάνοι θέλουν επίσης νίκη αποβλέποντας στην κορυφή, αλλά την ώρα που θα έχουν προβάδισμα οι Σέρβοι, αυτοί θα αρκεστούν στη δεύτερη θέση. Πέφτει το διπλό, αλλά διαφωνούμε. Παίρνουμε τα 2-3 γκολ και τίποτα άλλο.

Τρίτος όμιλος τέταρτου γκρουπ

Το ματς της Μάλτας με τα Νησιά Φερόε δεν κρίνει τίποτα. Αντίθετα το Κόσοβο – Αζερμπαϊτζάν κρίνει την πρωτιά. Οι Κοσοβάροι χρειάζονται απλά να μη χάσουν και οι Αζέροι μόνο να κερδίσουν. Ελαφριά κινητικότητα στον άσο. Ενδεικτική επισήμανση.

Στο μεταξύ έχουμε και τις πρώιμες φάσεις του Κυπέλλου Αγγλίας. Κάτι χωριά παίζουν με κάποια άλλα πιο μεγάλα χωριά. Ενδιάμεσα εμφανίζονται και κάποια κατά κάποιο τρόπο μεγάλα ονόματα που όμως κοντράρονται στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα στο παιχνίδι της Τσάρλτον με τη Μάνσφιλντ παίζεται το Χ2 και σε αυτό της Μπράντφορντ με την Όλντερσον κινούνται έντονα τα ίδια σημεία. Για τη Μπράντφορντ έχουμε εξήγηση. Ποιο Κύπελλο όταν απειλείται πραγματικά με υποβιβασμό;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ