Στέλνουν «καμικάζι» τον Παπαπέτρου στο Περιστέρι!

Στέλνουν «καμικάζι» τον Παπαπέτρου στο Περιστέρι!

Η ΚΕΔ της… εξυγίανσης ετοιμάζεται σύμφωνα με πληροφορίες να ορίσει για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο τον… περίφημο Παπαπέτρου!

Στήθηκε ένα ολόκληρο… συνεργείο για να… στηθεί ο Ολυμπιακός στην Πάτρα από τους υπηρέτες του χαλίφη του νότου όμως τελικά δεν τα κατάφεραν. Η προβοκάτσια ξεγυμνώθηκε στο δικαστήριο και οι… μπαρμπα-Θωμάδες που νόμιζαν πως είναι ικανοί να πλήξουν τον Ολυμπιακό απέτυχαν να οδηγήσουν στο -3.

Δεν πρόκειται όμως να σταματήσουν με τα «μπλόκα». Η… εξυγίανση άλλωστε έχει ξεκάθαρο στόχο να πλήττει όπου μπορεί τον Ολυμπιακό.

Τώρα λοιπόν παίρνει σειρά σύμφωνα με πληροφορίες η ΚΕΔ της… εξυγίανσης που ετοιμάζεται να βάλει τον «καμικάζι» Παπαπέτρου να σφυρίξει στο Περιστέρι με ξεκάθαρο σκοπό να πλήξει τον Ολυμπιακό.

Σε ένα κομβικό ματς για τον Ολυμπιακό η ΚΕΔ της… εξυγίανσης προσανατολίζεται όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές να ορίσει τον Παπαπέτρου με στόχο να συνεχίσει το… έργο κατά των ερυθρολεύκων. Φοβίζει άλλωστε ο Ολυμπιακός, και το ενδεχόμενο να περάσει με νίκη από το Περιστέρι δημιουργεί πονοκεφάλους και για τους δύο «νονούς» της… εξυγίανσης. Για αυτό και βγαίνουν τα… βαριά όπλα.

Ο Παπαπέτρου άλλωστε, άριστο «τέκνο» της εξυγίανσης (του νότου) στο περσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ έκανε το… καθήκον του οδηγώντας τους κιτρινόμαυρους σε διπλό με τα σφυρίγματα του.

Λάθη κατά του Ολυμπιακού που είχε παραδεχθεί ο ίδιος ο Παπαπέτρου στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη μετά το ματς. Σε ένα ντέρμπι που σήμανε και το οριστικό φινάλε του Ολυμπιακού στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Με τις… ευλογίες του Παπαπέτρου που έκανε αυτό που έπρεπε στην πρώτη χρονιά της… εξυγίανσης.

Και τώρα το παρεάκι του Περέιρα και του Τριτσώνη ετοιμάζεται να τον ρίξει στη «μάχη» της εξυγίανσης…

Άπαντες στον Ολυμπιακό, μαζί με τον κόσμο του, είναι σε εγρήγορση και αυτό καλό θα είναι να το γνωρίζουν όλοι. Δεν πρόκειται στον Ολυμπιακό άλλωστε να δεχθούν τέτοια πρόκληση από την ΚΕΔ του… περίφημου Περέιρα που συνεχίζει αμέριμνος το «έργο» του και στην χώρα μας μετά τα όσα έκανε στην πατρίδα του όπως διαβάσατε στο χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ