Υπόθεση Ματιάσεβιτς: Αλλη μία… διάψευση για to10.gr

Υπόθεση Ματιάσεβιτς: Αλλη μία… διάψευση για to10.gr

To10.gr είχε αποκαλύψει πριν δύο μήνες το τέλος το Σέρβου αθλητικού διευθυντή της ΑΕΚ και παρά τις διαψεύσεις και τις αρνήσεις, η επιβεβαίωση ήρθε εκκωφαντικά.

Ηταν 17 Σεπτεμβρίου του σωτήριου έτους 2018. To10.gr, και η αφεντιά μου, αποκαλύπτει την παραίτηση Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς από το πόστο του αθλητικου διευθυντή της ΑΕΚ. Ακριβώς δύο μήνες πριν, λοιπόν, σημειώναμε χαρακτηριστικά πως ο Σέρβος τεχνοκράτης «…είναι δυσαρεστημένος από τις αρμοδιότητές του και σκέφτεται (ακόμη και) την παραίτηση»!

Σε εκείνο το κείμενο, μάλιστα, σημειωνόταν χαρακτηριστικά ότι οι λόγοι της απόφασής του να αποχωρήσει ήταν συγκεκριμένοι. «Μαθαίνουμε από την πατρίδα του την Σερβία και τα ποδοσφαιρικά της στέκια, ότι ο Ματιάσεβιτς δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τις αρμοδιότητες του. Όταν υπέγραφε στην ΑΕΚ πίστευε ότι θα έχει αντίστοιχο ρόλο με αυτόν που είχε στην Τσουκαρίτσκι. Δηλαδή όλα θα περνούσαν από τα χέρια του. Αντίθετα στη ΑΕΚ υπάρχει ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τον Γιάννη Παπαδόπουλο που χειρίζονται όλα τα μεταγραφικά θέματα….», αναφέραμε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, το ίδιο κείμενο τελείωνε με την εξής σημείωση: «Όπως και να έχει, θυμηθείτε με όταν θα πληροφορηθείτε την παραίτηση του, αφού οι Σέρβοι επιμένουν ότι ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό του…».

Την επόμενη ημέρα, βεβαίως, από την ΑΕΚ, αλλά και από τους διάφορους πρόθυμους παρατρεχάμενους, σημειωνόταν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα, ότι ο Ματιάσεβιτς συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του και άλλα τέτοια. Σήμερα, όλες αυτές οι διαψεύσεις έπιασαν τόπο. Δικαίωσαν για ακόμη μία φορά ένα αποκλειστικό και απόλυτα ακριβές ρεπορτάζ από to10.gr. Ενα από τα πολλά, αλλά ας μην ευλογήσουμε άλλο τα γένια μας. Τα έχουμε και πλούσια…

ΥΓ. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος κάνει ό,τι μπορεί για να καταφέρει να κερδίσει λίγο παραπάνω χώρο στα μεταγραφικά δρώμενα της ΑΕΚ. Το παλεύει, ταξιδεύει από εδώ, ταξιδεύει από εκεί, μιλάει με τον έναν, μιλάει με τον άλλον, τάζει προτάσεις, κάνει τον καμπόσο στις ομάδες και γενικά το παλεύει. Αλλά ό,τι και να κάνει, το κουμάντο στα μεταγραφικά της ΑΕΚ το έχει ένας: Ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος. Ο «τα κάνω όλα και συμφέρω» άνθρωπος του Μελισσανίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ