Η επιστροφή του… ασώτου

Η επιστροφή του… ασώτου

Τσουκαλάς και Γιάννινα χώρισαν με… προσφυγές αλλά η κοινή ανάγκη τους ενώνει

Στον «Αγιαξ της Ηπείρου» έφτασε στο απώγειο της καριέρας του. Ο ένας οφείλει πολλά στον άλλο. Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας οι δρόμοι τους χώρισαν περίεργα. Ο Σταύρος Τσουκαλάς είχε στα χέρια του πολύ καλή οικονομική πρόταση από τον Αστέρα Τρίπολης, ο ΠΑΣ ζητούσε 300.000 για να τον παραχωρήσει. Ο έμπειρος μέσος αναγκάστηκε να καταθέσει προσφυγή για να… πείσει τον Γιώργο Χριστοβασίλη να ρίξει την τιμή πώλησης του. Με αυτόν τον εκβιαστικό τρόπο ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε.

Μετά από σχεδόν δυόμισι χρόνια είναι πολύ προφανές ότι αυτή η κίνηση δεν βοήθησε καμία από τις δυο πλευρές. Ο μεν ΠΑΣ ποτέ δεν αναπλήρωσε το κενό του, ο δε Τσουκαλάς πήρε την κατιούσα. Ο Αστέρας στην ουσία τον ώθησε στην πόρτα της εξόδου πέρσι τον Γενάρη ενώ και στον Απόλλων Σμύρνης δεν πρόσφερε ποτέ τα αναμενόμενα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην βρει μια ικανοποιητική πρόταση το περασμένο καλοκαίρι, να απορρίψει ακόμα τον Λεβαδειακό την τελευταία μέρα και να μείνει άνεργος.

Τα Γιάννινα κινούνται αυτές τις μέρες στην αγορά για να αποκτήσουν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Τσουκαλά. Πολλοί στην Ηπειρο πίνουν ακόμα νερό στο όνομα του και προσπαθούν να πείσουν τον Χριστοβασίλη να ξεχάσει τα όσα είχαν συμβεί εκείνες τις τελευταίες μέρες και να προσπαθήσει να τον φέρει πίσω στην ομάδα. Ο ΠΑΣ χρειάζεται ενίσχυση και η επιστροφή ενός ηγέτη θα τονώσει και την ψυχολογία στα αποδυτήρια.

Αραγε οι δυο άνδρες θα βάλουν στην άκρη τους εγωισμούς τους και θα τα βρουν για να βοηθήσουν εκ νέου ο ένος τον άλλον;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ