Η επιστροφή τους ευχαρίστησή μας

Η επιστροφή τους ευχαρίστησή μας

Όλα τα πρωταθλήματα σε δράση, το ίδιο και εμείς…

Ύστερα από δύο εβδομάδες ξηρασίας στο ποδόσφαιρο, τα πρωταθλήματα όλου του κόσμου επαναρχίζουν και το Σάββατό μας αποκτά ξανά τους ρυθμούς που ονειρεύεται κάθε πραγματικός ποδοσφαιρόφιλος.

Σε πρώτο πλάνο βλέπουμε πάντα το ελληνικό πρωτάθλημα. Από χθες κάναμε τις πρώτες αναφορές στα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής και μέχρι σήμερα το πρωί δεν είχαμε ιδιαίτερες αλλαγές. Η βασική εταιρεία τζόγου στην Ελλάδα δεν διαφοροποίησε καμία απόδοση. Εντύπωση προκαλούν μόνο τα ειδικά στοιχήματα στο ΠΑΟΚ – Ξάνθη. Την ώρα που οι τιμές του άσου του διπλού της ισοπαλίας και όλων των στοιχημάτων με τα γκολ μένουν αμετάβλητες, εμφανίζεται πτώση στα ειδικά! Συγκεκριμένα πέφτουν οι τεράστιες πάντα τιμές του άσος ημίχρονο / Χ τελικό, διπλό ημίχρονο / άσο τελικό και Χ ημίχρονο / διπλό τελικό. Πρωτοφανές και αυτό!

Εμείς θα πάρουμε τη μέση λύση των 2-3 τερμάτων και θα …αφήσουμε το ματς να εξελιχθεί όπως αποφασίσουν οι πρωταγωνιστές του.

Στο Αγρίνιο συνεχίζεται η επιμονή στο διπλό. Τη βρίσκουμε λογική. Ο Παναιτωλικός παρατάσσεται χωρίς τα δύο τέταρτα της άμυνάς του (Μιχάι, Μαλής) και η ΑΕΚ πέραν του Οικονόμου διεκδικεί τους τρεις βαθμούς με πρακτικά πλήρη ομάδα. Διπλό λέει η τάση της αγοράς, το ίδιο και εμείς, χωρίς βέβαια να πιστεύουμε ότι θα είναι εύκολη η αποστολή των φιλοξενούμενων.

Στην Τρίπολη δεν υπάρχει σαφής τάση ούτε στην Ελλάδα ούτε στο εξωτερικό. Όμως, βλέποντας τις σοβαρές απουσίες της Λάρισας, μπορούμε να δώσουμε ένα πόντο παραπάνω στον Αστέρα που είναι γηπεδούχος. Το γεγονός ότι οι Αρκάδες οδηγούνται πλέον από τον Παράσχο που βγήκε από τη ναφθαλίνη, μας δημιουργεί αμφιβολίες. Πάντως, αν ο Αστέρας δεν κερδίσει ομάδα που έχει πρώτιστο στόχο την παραμονή, τότε θα περάσει επίσημα σε …καθεστώς τρελής αγωνίας για την επιβίωσή του. Όσοι πιστεύουν τα παραπάνω και αρκούνται στο 1,40 με 1,50 το πολύ, ποντάρουν. Οι υπόλοιποι προσπερνούν.

Πάμε και στο παγωμένο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Απόλλωνα. Οι «πράσινοι» επιχειρούν να επιστρέψουν στις νίκες. Δεν ξέρουμε αν θα αντέξουν οι φιλοξενούμενοι. Έχοντας εικόνα από τις εντός έδρας αναμετρήσεις του ΠΑΟ συνδυάζοντάς τις με το γεγονός ότι είναι ξεκούραστοι και χωρίς απουσίες, ο άσος έχει τύχη. Κι ας κοντράρεται στο διαδίκτυο.

Πάμε τώρα στην υπόλοιπη Ευρώπη. Αρχής γενομένης από το γαλλικό πρωτάθλημα. Τι θα γίνει; Θα πάρει καμιά νίκη η Μονακό του Τιερί Ανρί ή θα μπει επίσημα σε περιπέτειες υποβιβασμού; Ο Γάλλος βρήκε χρόνο μέσα στη διακοπή για να δουλέψει περισσότερο. Θα μου πείτε ότι οι πάμπολλες απουσίες λόγω τραυματισμού δεν τον αφήνουν να εφαρμόσει όσα σκέφτεται. Όμως, σοβαρότατα κενά έχει σε όλες τις γραμμές και η γηπεδούχος και περιορισμένων δυνατοτήτων Καέν. Διπλό και επιτέλους ας βρει δίχτυα ο Φαλκάο. Ένα γκολ σήμερα ίσως αποδειχθεί αρκετό για τους Μονεγάσκους.

Στην Τουρκία η Μπεσίκτας απέχει 9 βαθμούς από την κορυφή και 6 από τη ζώνη της εξόδου στο Champions League. Λέτε να μείνει άπραγη μέχρι το τέλος της σεζόν; Δεν ξέρουμε τι θα καταφέρει. Το υλικό της πάντως, είναι κατά πολύ ανώτερο από αυτό της νεοφώτιστης Ανκαραγκουτσού. Οι γηπεδούχοι προηγούνται ενός βαθμού της Μπεσίκτας, αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να «διορθώνονται» οι συγκυριακές καταστάσεις σε όλα τα πρωταθλήματα.

Μετακίνηση στην Ισπανία. Η Βαλένθια ακόμα ψάχνει την πρώτη της νίκη μέσα στο Μεστάγια. Αν δεν κερδίσει ούτε τη Ράγιο Βαγιεκάνο, ας το κλείσει το γήπεδο και ας αγωνίζεται μόνο εκτός έδρας. Άσος και Over 2.5. Κάτι πρέπει να δείξουν οι «νυχτερίδες» πριν μείνουν εκτός στόχων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε ελπιδοφόρα τις υποχρεώσεις της πριν από τη διακοπή. Είναι παράδοξο το ότι κατέχει την έκτη θέση. Διπλό κόντρα στην Εϊμπάρ.

Οι προτάσεις μας ολοκληρώνονται αφού προσθέσουμε και το πιθανό over 2,5 ή και 3,5 στο Γιουνγκ Μπόις – Λουγκάνο.

Τώρα κάνουμε μερικές αναφορές στα παιχνίδια που βλέπουμε να γνωρίζουν πτώση στις αποδόσεις τους. Πέφτει λοιπόν το διπλό στο Οστάνδη – Κορτράικ στο Βέλγιο. Επίσης, το Χ2 στο Μπέβερεν – Μουσκρόν. Το διπλό στο Βόλφσμπουργκ – Λειψία και ο άσος στο Νορθάμπτον – Γκρίσμπι. Μένοντας στην Αγγλία υπάρχει τάση προς Χ2 στο Λίνκολν – Μάνσφιλντ και προς τον άσο στο Πλίμουθ – Φλίτγουντ (βολεύει το 1Χ αυτό).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ