Με(λο) τον τουρίστα από την Πορτογαλία, τι θα γίνει

Με(λο) τον τουρίστα από την Πορτογαλία, τι θα γίνει

Το ότι ο Παναιτωλικός νίκησε την Δέτση δεν σημαίνει ότι το αποψινό «έγκλημα» δεν έχει… αυτουργό! Θα τον μαζέψει κανείς τον «άρχοντα» της ΚΕΔ ή θα συνεχιστεί το θέατρο σκιών.

Άρχοντας. Ζωάρα ο Μέλο ο Περέιρα. Αυτός ο γίγαντας που κονομάει 22,000 ευρώ τον μήνα παριστάνοντας τον αρχιδιαιτητή. Τον… εγγυητή της εξυγίανσης. Να την περνά ο Πορτογάλος ζάχαρη στην υγειά των κορόιδων, και στα χορτάρια της Σούπερ Λιγκ να… σφάζονται (στο γόνατο) παλικάρια. Να έχουμε φτάσει την 11η αγωνιστική και να μην ξέρεις ποιο «έγκλημα» να πρωτοδιαλέξεις για να το βάλεις στο εξώφυλλο.

Να εμφανίζεται απόψε μια Δέτση που ήταν μια ΑΕΚ μόνη της. Όλα τα έκανε ο κορίτσαρος. Ακυρώνει πεντακάθαρο γκολ του Παναιτωλικού στο 0-0, που θα έδειχνε «σέντρα» μέχρι και ο Τίγρης. Μετρά γκολ της ΑΕΚ ενώ το έχει δει μόνο με τα… μάτια της ψυχής της βάζοντας την ξανά στο παιχνίδι. Αφήνει και τον Πόνσε στο τέλος από θέση οφσάιντ να εκτελέσει για το 2-2, σε μια υπέρβαση που θέλει πραγματικά πολλά «κότσια». Μιλάμε για παράσταση σόλο! Για μια ιστορία εξωφρενική, που ουσιαστικά καλύπτεται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα. Μια διαδικασία στα όρια τα χυδαιότητας που κρύβεται κάτω από το χαλάκι του τελικού 2-1 υπέρ του Παναιτωλικού

Αυτό όμως δεν ακυρώνει τα όσα έγιναν. Και κυρίως δεν ακυρώνει την ευθύνη της ΚΕΔ, που συνεχίζει να παριστάνει τον τροχονόμο στις επιθυμίες του χαλίφη του Νότου και των πιστών του. Δίχως τσίπα, δίχως ντροπή. Και κυρίως; Δίχως να νιώθει καμία πίεση ελλείψει αφεντικού που θα τους χαλάσει τη «μουστάρδα»

Κάθεται το άγαλμα ο Γραμμένος και τους κοιτάζει. Αυτός ο φοβερός και τρομερός πρόεδρος που προσπαθεί να πείσει τους πάντες ότι δεν καταλαβαίνει, για να προκαλέσει τον οίκτο. Μια μέθοδο που την εφάρμοσε από πέρσι και πάει να την κατοχυρώσει.

«Δικός μας είναι» είπε για χάρη του ο Σαββίδης. Να τον ακούει ο Γιαννάκης και να σκάει από τα γέλια… Πως είναι δικός σου Ιβάν, όταν αφήνει τον Τριτσώνη, τον Κουκουλάκη και το υπόλοιπο παρεάκι να έχουν πάρει τα… μέτρα του Περέιρα και να ξεσαλώνουν; Να σου θυμίσω τι έγινε στην Τρίπολη την 2η αγωνιστική; Να σου θυμίσω πως εμφανίστηκε εδώ εκείνος ο Κριστόφερσεν για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός και ποιος τον πήγε για ψαράκι την παραμονή του ντέρμπι; Να σου θυμίσω τι έγινε με τον Κούγια μετά το Ξάνθη-ΑΕΛ, και ποιος τον πήρε τηλέφωνο για να καρφώσει εσένα; Να σου βάλω σε βίντεο να δεις τα αποψινά; Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να κατανοήσουμε ποιος κάνει κουμάντο; Και ποιος βάζει πλάτη σε όλα αυτά.

Ναι. Ο αγαπημένος Πορτογάλος. Αυτό το είδωλο που βρίσκεται στον μήνα που… θρέφει τους εννέα. Στο απυρόβλητο. Και στο «δεν τρέχει τίποτα». Μαζεύοντας εικοσάρικα στην υγειά των κορόιδων. Τον Περέιρα που αύριο στο Περιστέρι έστειλε τον Ευαγγέλου, που πέρσι στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός έδωσε πέναλτι έξω από την περιοχή.

Στα «παρατράγουδα» της Αννίτας οι ταλεντάρες που μάζευε η ξανθιά παρουσιάστρια καλύτερους διαιτητές θα έβρισκε κάθε ειλικρινής, επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας.

Θα γίνει κάτι λοιπόν; Ή θα συνεχίσει ο Μέλο να γλεντάει; Αν αποφασίσει κάποιος, ας μας ενημερώσει και εμάς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ