Τίτλο δίνουν μόνο τα σερί

Τίτλο δίνουν μόνο τα σερί

Μόνο με νίκη μένει ζωντανός ο Ολυμπιακός και αυτή η αναγκαιότητα φαίνεται και στο στοίχημα ξεκάθαρα - Πολλές και μεγάλες επιτυχίες είχαμε χθες.

Το αγαπάμε πολύ το άθλημα που λέγεται στοίχημα. Από τη στιγμή που το καλλιεργούμε ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες (Εθνικές, φιλικά και άγονη γραμμή), δεν γίνεται να μην το απολαμβάνουμε τις μέρες που παίζουν όλοι οι σύλλογοι που μας κάνουν παρέα όλη τη σεζόν.

Με τέτοια ευχάριστη διάθεση είδαμε το χθεσινό πρόγραμμα και αυτό μας αποζημίωσε με πολλές και καλοπληρωμένες επιτυχίες. Αν εξαιρεθεί η Ρεάλ που συνετρίβη και η ΑΕΚ που απογοήτευσε, επιβεβαιώθηκε πλήθος προτάσεων δικών μας και επισημάνσεων από το διαδίκτυο.

Νέα μέρα ξημέρωσε και νέες προκλήσεις έχουμε μπροστά μας. Χθες μιλούσαμε για τον ΠΑΟΚ. Με τα πολλά κέρδισε την Ξάνθη και πέτυχε νέα διαδοχική νίκη. Βασικά το πρωτάθλημα κάθε χώρας το παίρνει όποιος καταφέρνει να κάνει μεγάλα σερί επικρατήσεων. Ο ΠΑΟΚ το καταφέρνει αυτό, συνεπώς προελαύνει. Για να μείνει όρθιος στο κυνήγι του ο Ολυμπιακός οφείλει αφενός να επιστρέψει στις νίκες και αφετέρου το διπλό στο Περιστέρι να αποτελέσει την αφετηρία του δικού του σερί.

Αν οι ερυθρόλευκοι περάσουν, έχει καλώς. Αν όχι, ο ΠΑΟΚ θα χάσει την κορυφή μόνο αν αυτοκτονήσει. Αυτό το λέμε εμείς, το λένε και αποδόσεις. Πέφτει το διπλό από την Παρασκευή. Έπεσε και στη βασική εταιρεία της χώρας και η τάση του παραμένει πτωτική παντού.

Η αναγκαιότητα του Ολυμπιακού είναι κατανοητή από τους πάντες. Και τον ποντάρουν. Η θα κερδίσουν μαζί του ή θα πέσουν μαζί του. Το ίδιο κάνουμε και εμείς. Διπλό διπλασιασμού θα παίξουμε χωρίς να αγνοούμε τη δύναμη του Ατρόμητου. Τον αδικούμε μιλώντας σχεδόν μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά όλοι ξέρουμε ποιος έχει βλέψεις τίτλου και ποιος όχι. Διπλό λοιπόν και όλα ή τίποτα.

Στο μεταξύ, πέφτει παντού ο άσος στο ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός. Προφανώς περιμένουν ανάκαμψη του Άγιαξ της Ηπείρου. Το αναφέρουμε.

Επιπλέον υπάρχει κινητικότητα, πιο ελαφριά, στον άσο και στην ισοπαλία του ΟΦΗ – Άρης. Επίσης το επισημαίνουμε ως οφείλουμε.

Αναφορικά με τα σημεία που υποχωρούν στην Ευρώπη, κινείται έντονα ο άσος στο Λάτσιο – Μίλαν και το διπλό στο Γκρασχόπερς – Σεν Γκάλεν.

Όσο για τις δικές μας υπόλοιπες προτάσεις, περιμένουμε τα εξής: άσο και over στο Γκλαντμπαχ – Αννόβερο, over 2,5 ή και 3,5 στο Μπόρνμουθ – Άρσεναλ, διπλό στο Έμπολι – Αταλάντα και επίσης διπλό (και over εδώ) στο Άλταχ – Στουρμ Γκρατς.

Καλή μας απόλαυση και καλή μας τύχη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ