Στην πόρτα της εξόδου ο Ανταμ…

Στην πόρτα της εξόδου ο Ανταμ…

Ο Τζανετόπουλος έχει απογοητεύσει τόσο πολύ τους ανθρώπους του Απόλλων Σμύρνης, οι οποίοι σκέφτονται να του λύσουν το συμβόλαιο.

Το καλοκαίρι η μετακίνηση του Ανταμ Τζανετόπουλου από την ΑΕΚ στον Απόλλων Σμύρνης, θεωρήθηκε ως τεράστια έκπληξη. Από πέρσι ο Χιμένεθ ήθελε να τον στείλει δανεικό αλλά η διοίκηση του δικεφάλου τον πίστευε και πίεζε τον Ισπανό να τον κρατήσει. Ο Ουζουνίδης δεν τον υπολόγιζε ούτε αυτός και έτσι αποφασίστηκε να δοθεί στα ανταλλάγατα για τον Αλμπάνη σε μια ομάδα που διατηρούν φιλικές σχέσεις και θα μπορέσουν να τον τσεκάρουν και να τον πάρουν πίσω με ευνοϊκούς όρους αν χρειαστεί.

Όμως από τα φιλικά προετοιμασίας φάνηκε ότι ο Ανταμ Τζανετόπουλος δεν πάταγε καλά και στα επίσημα ματς το επιβεβαίωσε με το χειρότερο τρόπο. Από τις 19 Σεπτεμβρίου είχαμε αναφερθεί σε αυτό και ο χρόνος μας δικαίωσε πλήρως. Ο Απόλλων έχει βγει στην αγορά και ψάχνει για κεντρικό αμυντικό. Φυσικά, διότι ο Τζανετόπουλος που αποκτήθηκε ως ο κεντρικός πυλώνας της άμυνας εμφανίζεται εντελώς ακατάλληλος.

Στον Απόλλων Σμύρνης έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα να κληθεί τις επόμενες εβδομάδες ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός για να διαπραγματευτούν την λύση τους τριετούς συμβολαίου του. Με την εμφάνιση του στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό ενίσχυσε αυτή την άποψη αφού έχασε κατά κράτος τις μάχες από τον Μακέντα…

Τώρα πως θα αντιδράσει σε αυτή την επιλογή, κανείς δεν ξέρει. Ούτε βέβαια το πώς έφτασε από την συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα να μην μπορεί να σταθεί στην Super League…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ