Όλη η «εξυγίανση» σε μια φάση…

Όλη η «εξυγίανση» σε μια φάση…

Ξεφτιλίστηκαν πολλοί χθες στο Περιστέρι κάτι που φαίνεται και από το… σκούξιμο και τις… ανακαλύψεις των «πιστολιών». Ο μεγαλύτερος όμως διασυρμός ήρθε στη φάση της ανατροπής του Φορτούνη. Ίδιος διαιτητής, ίδια φάση, διαφορετική απόφαση. Εξυγίανση…

Τα είδαμε όλα στο Περιστέρι από τον ανεκδιήγητο Ευαγγέλου, άξιο τέκνο της… εξυγίανσης. Τα είδαμε όλα και γελάσαμε μετά και με τον πανικό των «πιστολιών» που προφανώς έχασαν το… πριμ της πρόωρης κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και για αυτό άρχισαν τις… ανακαλύψεις αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ του Βούκοβιτς.

Ξεπερνώντας το κωμικό του στοιχείου περί οφσάιντ του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού για το οποίο συμφωνούν όπως μας εξηγεί το σάιτ της… αλήθειας ο Κάκος και ο Βαρούχας, ο πρώτος στο κανάλι του Ιβάν και ο δεύτερος στην κρατική ΣΥΡΙΖΕΡΤ, συνεχίζοντας το έργο που ξεκίνησε στον ΣΚΑΙ, αξίζει να σταθούμε κυρίως σε μια φάση από όλες τις τραγικές επιλογές του Ευαγγέλου στο Περιστέρι.

Μια φάση που είναι όλη η… εξυγίανση. Μια φάση που βάζοντας την στην σύγκριση αποκαλύπτονται πολλά. Όχι πως δεν τα ξέρουμε, όχι πως δεν έχουν αποκαλυφθεί αλλά κάνει ακόμη πιο ξεφτιλισμένη την όλη κατάσταση και τα «πιστόλια» που την υπηρετούν.

Ο Ευαγγέλου έκανε πολλά, τα διαβάσατε όλα εδώ, από το πέναλτι στον Ποντένσε, τις 2-3 αποβολές του Γιαννούλη που δεν έδωσε έως και την φάση του 61’. Φάση που βάζοντας τον σε σύγκριση με μια παρόμοια που συνέβη πέρσι και πάλι σε ματς του Ολυμπιακού και πάλι με διαιτητή τον Ευαγγέλου βλέπεις και κατανοείς (αν ακόμη δηλαδή υπάρχει και ένας οπαδός του Ολυμπιακού που δεν έχει κατανοήσει) τι ακριβώς παίζεται εις βάρος της ερυθρόλευκης ομάδας.

Πέρσι λοιπόν στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό με στόχο τη νίκη για να μείνει στο κόλπο του τίτλου. Διαιτητής ο Ευαγγέλου. Ο Ολυμπιακός προηγείται 1-0 μέχρι το 88΄όπου ο Ένγκελς ανατρέπει τον Ινσούα λίγο έξω από την γραμμή της μεγάλης περιοχής με τον Ευαγγέλου να τρέχει και να δίνει με σιγουριά και άνεση πέναλτι υπέρ των πρασίνων. Πέναλτι που ο Μουνιέ μετέτρεψε σε γκολ κάνοντας το 1-1.

https://www.youtube.com/watch?v=RJv1dfO9f2Q

Φέτος ο Ευαγγέλου έχει «πιάτο» την φάση του Φορτούνη στο 61΄ στο Περιστέρι με το σκορ στο 1-1. Το ίδιο και ο βοηθός του. Ο Γιαννούλης που έχει ήδη μια κίτρινη κάρτα (και έχει γλιτώσει άλλες δύο μίνιμουμ) πατάει τον άσο του Ολυμπιακού ελάχιστα έξω από την περιοχή και μετά τον πετάει κάτω μέσα σε αυτή. Ο Ευαγγέλου με το… γερακίσιο μάτι στο Καραϊσκάκη και την σιγουριά που τον διέκρινε εκεί, τώρα λέει «παίζεται», καθώς ξέρει πως αν δώσει το φάουλ, μια και οριακά η παράβαση γίνεται έξω από την περιοχή, θα πρέπει να δώσει και κίτρινη στον Γιαννούλη που στην σούμα θα ήταν η τεταρτοπέμπτη αλλά στην κατά… Ευαγγέλου εξυγίανσης διαιτησία η δεύτερη, άρα αποβολή και ο Ατρόμητος μένει με 9 παίκτες. Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο 5ο λεπτό.

Τι είπατε; Δεν είπε κάτι ο… Κάκος για αυτή την φάση; Πως; Δεν θα την είδε μήπως; Εξυγίανση έχουμε και τα «πιστόλια» θα βαράνε συνεχώς για να κάνουν το άσπρο-μαύρο, αυτή είναι η δουλειά τους, «φρουροί» της… ασπρόμαυρης αλήθειας. Και μαζί βεβαίως θα ξεφτιλίζονται καθημερινά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ