Όποιος πρόλαβε την Τότεναμ είδε

Όποιος πρόλαβε την Τότεναμ είδε

Τα λεφτά που μοιράστηκαν απλόχερα χθες στο ΟΑΚΑ και η αποψινή δράση.

Γράφαμε χθες οτι ο Άγιαξ έμεινε όρθιος σε Μόναχο και Λισαβώνα. Στον ΟΑΚΑ θα κολλησει; Όντως έτσι έγινε. Οι Ολλανδοί έφυγαν νικητές με 2-0 αφήνοντας την ΑΕΚ στη χειρότερη κατάσταση από τότε που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία. Χωρίς βαθμό σε πέντε αγωνιστικές στην κορυφαία διοργάνωση, σε κίνδυνο τιμωρίας από την UEFA, εκτός στόχων στο πρωτάθλημα, χωρίς λύσεις στο ρόστερ, με έναν προπονητή αφοπλισμένο και έναν ιδιοκτήτη που παίζει παιχνίδια εξουσίας με τον άλλο του εαυτό. Χειρότερα δεν γίνεται. Γι’ αυτό και το 1,70 του Άγιαξ αποδείχθηκε ως το δώρο της ημέρας. Το πήραμε και εμείς και ολη η υφήλιος. Γύρω στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ έγραψε ο τζίρος στο βρετανικό ανταλλακτήριο και τα πιο πολλά επέστρεψαν στους κατόχους τους πολλαπλασιασμένα.

Ας δούμε τώρα τα σημερινά. Προσοχή γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Στον πρώτο όμιλο οι τιμές που συνοδεύουν την Ατλέτικο Μαδρίτης στο ματς με τη Μονακό που παίζει στην κυριολεξία τα ρέστα της, είναι κάτι παραπάνω από αδιάφορες.

Κάτι παραπάνω δίνει η Ντόρτμουντ και συνδυάζουμε το μικρό άσο κόντρα στη Μπριζ με over για να βελτιωθεί η απόδοση.

Στο δεύτερο γίνεται απο χθες χαμός με τον άσο της Τότεναμ. Τι κι αν συγκρούεται με την Ίντερ;  Η τιμή κατρακυλάει. Οποιος την προλάβει στο 1,75 και την πιστεύει, να μην διστάσει. Όσο περνά η ώρα ο άσος πέφτει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Ανεξαρτήτως απόδοσης το εν λόγω σημείο θα ήταν μέσα στο παιχνίδι μας.

Παράλληλα η Αϊντχόφεν υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι ρίχνουν την τελευταία τους ζαριά. Θέλει προσοχή ή μάλλον αποφυγή το ευτελές αυτό διπλό. Το αντικαθιστούμε με Γκολ γκολ.

Στον τρίτο όμιλο φωνάζει άσος συνδυαστικός με No Goal το Νάπολι – Ερυθρός Αστέρας.

Συγχρόνως ακούγονται….φωνές για γκολ γκολ, οver έως και 4-6 γκολ στο Παρί – Λίβερπουλ. Οι εξηγήσεις μάλλον περιττεύουν.

Στο όγδοο γκρουπ χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις ώρες. Αν η Λοκομοτιβ (παίζει στις 8:55) νικήσει τη Γαλατασαράι, τότε τόσο η Πόρτο όσο και η Σάλκε που ξεκινούν στις 10.00 θα αγωνίζονται μόνο για την πρωτιά αφού θα έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση. Ενα γκολ γκολ στο βραδινό λοιπόν και φινάλε πέμπτης αγωνιστικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ