Στον διπλασιασμό λέμε ναι…

Στον διπλασιασμό λέμε ναι…

Από την Σούπερ Λιγκ έως την Πρέμιερ Λιγκ και το Καμπιονάτο οι σημερινές επιλογές για καλό μήνα…

Φουλ… πανσιόν σήμερα σε ένα γεμάτο κουπόνι με επιλογές για όλα τα γούστα και για καλό μήνα μια που πατήσαμε πια τον Δεκέμβριο. Από την Σούπερ Λιγκ έως την Πρέμιερ Λιγκ και το Καμπιονάτο υπάρχουν επιλογές που μας προσφέρουν διπλασιασμό στο ποντάρισμα μας ή αγγίζουν τον διπλασιασμό.

Αποδόσεις που θα κυνηγήσουμε. Αρχίζουμε από τα δικά μας, την λατρεμένη Σούπερ Λιγκ και τον αγώνα του ΠΑΣ με τον ΟΦΗ. Μπορεί η ομάδα των Ιωαννίνων να έχει σαφέστατα μεγαλύτερη δυναμική από τους Κρητικούς όμως ο άσος παραμένει ψηλά σε επίπεδα που μας οδηγεί χωρίς τον παραμικρό δισταγμό στο ποντάρισμα του. Η νίκη του ΠΑΣ προσφέρεται σε απόδοση 2 και όσο και αν ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα δύσκολα θα τα καταφέρει.

Στα άλλα δύο ματσάκια της Λίγκας, το Λάρισα-Πανιώνιος είναι μακριά και αγαπημένοι ενώ στο Απόλλων-Ατρόμητος το 1.75 που προσφέρεται στις περισσότερες εταιρείες το διπλό είναι ικανοποιητικό. Από την άλλη όμως θα το αφήσουμε στην άκρη μια και ο Απόλλων κάπου θα κάνει μια «κηδεία».

Από το διπλασιασμό του ΠΑΣ, στον διπλασιασμό (1.95 για την ακρίβεια) του Μουρίνιο. Η Γιουνάιτεντ θέλει να… αγιάσει και να βρει επιτέλους ένα καλό σερί και απέναντι στην Σαουθάμπτον έχει την ευκαιρία. Με αυτή την απόδοση ακολουθούμε την νίκη της. Στα πιο ζόρικα πάμε στο Καμπιονάτο όπου η Φιορεντίνα περιμένουμε και ελπίζουμε να βάλει δύσκολα στην Γιουβέντους. Το διπλό σε αποδόσεις γύρω στο 1.60 δεν μας λέει κάτι αν και η παρέα του Κριστιάνο λογικά θα επικρατήσει, μας λέει το 1.95 όμως που προσφέρεται στο σκοράρισμα και των δύο ομάδων.

Επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα της Λέστερ με την Γουότφορντ όπου το G-G στο 1.75 αξίζει της εμπιστοσύνης μας. Η Λέστερ άλλωστε σε συντριπτικό ποσοστό φέτος έχει επιβεβαιώσει το αμφίσκορο ενώ και η Γουότφορντ είναι ομάδα με μεγάλα ποσοστά σε αυτή την κατηγορία.

Για το φινάλε αφήσαμε και την πιο δύσκολη, βάση απόδοσης αλλά και… αποστολής, επιλογή μας. Η Μονακό υποδέχεται την Μονπελιέ με στόχο να ανασάνει ακόμη περισσότερο. Δύσκολη αποστολή για τους πρίγκιπες που ενδιάμεσα είχαν και το ματς στην Μαδρίτη με την… ταλαιπωρία (όπως εξελίχθηκε για αυτούς) του Τσάμπιονς Λιγκ. Η νίκη της Μονακό απέναντι στην εξαιρετική φέτος Μονπελιέ πληρώνει κοντά στο 2.60 και θα την εμπιστευτούμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ