Το χρήμα στην Λαμία και η Αγγλία

Το χρήμα στην Λαμία και η Αγγλία

Το διπλό του ΠΑΟΚ με την Λαμία «μοσχοπουλήθηκε» στο ημίχρονο, η επιστροφή μας συνέβη όπως την περιμέναμε και η Αγγλία θα μας δείξει τον δρόμο.

Δεν πίστευαν οι μπουκ πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει περίπατο στην Λαμία για αυτό και το διπλό του πρωτοπόρου του πρωταθλήματος όσο πλησίαζε η ώρα του αγώνα τόσο ανέβαινε. Το Σάββατο το διπλό το έβρισκες σε αποδόσεις γύρω από το 1.40. Την Κυριακή τσίμπησε στο 1.44, το πρωί της Δευτέρας πήγε στο 1.52 και λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα το βρίσκαμε στο 1.62.
Πολύ σημαντικές μεταβολές αναμφίβολα που έδειχναν την τάση που υπήρχε και επί της ουσίας δικαιώθηκε. Άσχετα αν ο Τσαμούρης δεν… είδε τον Βιειρίνια να παίζει βόλει ή όχι. Το διπλό του ΠΑΟΚ πάντως «μοσχοπουλήθηκε» στο ημίχρονο σε αποδόσεις διπλασιασμού και λίγο παραπάνω!

Εκεί έπεσε δυνατό ποντάρισμα καθώς πλέον οι παίκτες είχαν την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου που ναι μεν ο ΠΑΟΚ σερνόταν αλλά έπαιζε με… 13. Και ήταν δεδομένο πως το καλό ποντάρισμα, όπως συνέβη, στο διπλό με απόδοση 2 άξιζε και με το παραπάνω.

Παρεπιπτόντως από το ματς του ΠΑΟΚ φάνηκε πως μετά το κακό ΣΚ επιστρέψαμε στον σωστό τον δρόμο. Το Χ ημίχρονο επιβεβαιώθηκε (να ναι καλά ο Τσαμούρης…) για να ακολουθήσουν τα διπλά των Νάπολι, Σπόρτινγκ, να επιβεβαιωθεί η λογική του over 2,5 στο Καραισκάκη αλλά όχι και η νίκη του Ολυμπιακού και στα δύο ημίχρονα γιατί και πάλι οι ερυθρόλευκοι έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες. Η Μπιλμπάο συνάμα δεν μας δικαίωσε όπως και η Φενέρ στο ματς με την Κασίμπασα.

Πάμε μια γρήγορη όμως ματιά και στα σημερινά όπου δεσπόζει η Πρέμιερ Λιγκ. Δύο επιλογές κρατάμε από την Αγγλία, το G-G στο ματς της Μπράιτον με την Κρίσταλ Πάλας που πληρώνει με αποδόσεις γύρω στο 2 και επίσης το αμφίσκορο στο ματς της Γουότφορντ με την Μάντσεστερ Σίτι με αποδόσεις στο 1.85.
Κρατάμε επίσης από το Σαμπιονά και από το ματς της Αμιέν με την Μονακό το διπλό των Μονεγάσκων που το βρίσκουμε στο 2.50.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ