Με τέτοια απόδοση και βέβαια Ολυμπιακός…

Με τέτοια απόδοση και βέβαια Ολυμπιακός…

Για άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται ως αουτσάιντερ για τους μπουκ σε εκτός έδρας ματς στην Ευρωλίγκα. Ευκαιρία λοιπόν…

Με την Ευρωλίγκα θα ασχοληθούμε σήμερα και κυρίως με τον αγώνα του Ολυμπιακού στο Κάουνας. Χθες μας βγήκε η μεγάλη απόδοση του 2.40 στο 1,5 γκολ ημίχρονο στο Μάντσεστερ-Άρσεναλ, όχι όμως και το over 2,5 στο Φούλαμ-Λέστερ που έμεινε στο 1-1 και βεβαίως ούτε το διπλό της Τσέλσι που αν και προηγήθηκε ηττήθηκε από την Γουλβς.

Με τον Ολυμπιακό θα επιδιώξουμε να… ισιώσουμε και πάλι. Δύσκολο έργο σίγουρα για τους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ απέναντι στον περσινό «κακό δαίμονα» της ομάδας, την Ζαλγκίρις που μάλιστα τον πέταξε εκτός Φάιναλ Φορ και τον νίκησε σχεδόν σε όλα τα περσινά ματς.

Κάκιστο το ποσοστό επιτυχιών της Ζαλγκίρις στην έδρας της, πολύ καλό αυτό του Ολυμπιακού μακριά από το ΣΕΦ. Έχει επικρατήσει της Χίμκι, της Μπασκόνια, της Μπάγερν όπου σε όλες τις αναμετρήσεις είχε τον τίτλο του αουτσάιντερ σύμφωνα με τους μπουκ, όπως και με την ΤΣΚΚΑ και τον ΠΑΟ όπου ηττήθηκε.

Στο Κάουνας κόντρα στην Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται και πάλι ως αουτσάιντερ με απόδοση που ξεπερνάει κατά πολύ τον διπλασιασμό φτάνοντας έως και το 2.20. Απόδοση που αναμφίβολα αξίζει της εμπιστοσύνης μας. Ποντάρουμε λοιπόν στην επικράτηση του Ολυμπιακού στην Λιθουανία ελπίζοντας πως η παρέα του Σπανούλη θα συνεχίσει με νίκες.

Από τα υπόλοιπα τέσσερα ματς της Ευρωλίγκας κρατάμε το +4,5 πόντους της Χίμκι στο Μόναχο που πληρώνει με 1.91 αλλά και το -5,5 της Μακάμπι στην Τουρκία με την Νταρουσάφακα με απόδοση 1.97.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ