Στήριγμα η Βέρντερ και ο Παναθηναϊκός

Στήριγμα η Βέρντερ και ο Παναθηναϊκός

Η επικράτηση της Βέρντερ το πιο δυνατό σημείο από τις ποδοσφαιρικές επιλογές, ο Παναθηναϊκός από τα ματς της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε ένα ημίχρονο στο Κάουνας και έτσι η χθεσινή βασική μας επιλογή πήγε περίπατο μαζί με τους ερυθρόλευκους στην επανάληψη όταν η Ζαλγκίρις αγρίεψε. Σήμερα επιστρέφουμε στο ποδόσφαιρο κρατώντας όμως μια καλή επιλογή του 1.70 και κάτι από την Ευρωλίγκα.

Ο άσος του Παναθηναϊκού κόντρα στην Φενέρ. Και γιατί οι πράσινοι στο ΟΑΚΑ είναι άλλη ομάδα, και γιατί στα ματς της κανονικής περιόδου κόντρα στον Ομπράντοβιτς επικρατούν και γιατί οι Τούρκοι έχουν απουσίες και συνάμα δεν «καίγονται».

Στο ποδόσφαιρο κρατάμε πρωτίστως τον άσο της Βέρντερ με την Φορτούνα. Η ομάδα της Βρέμης τρέχει ένα κακό σερί όμως απόψε θα δώσει τέλος επιβεβαιώνοντας τον άσο του 1.72.

Φουλ του άσου και σε άλλες δύο επιλογές μας, αρχικά από την Δανία και το ματς της Μίντιλαντ με την Οντένσε (1.70) και στην συνέχεια στην σκληρή Τσάμπιονσιπ και το ντέρμπι της Γουεστ Μπρομ με την Άστον Βίλα. Ο άσος μάλιστα της Γουέστ Μπρομ χρυσοπληρώνεται στο 2.30.

Τέλος κρατάμε και ένα οβεράκι σε εξαιρετική απόδοση. Γιουβέντους-Ίντερ με την παρέα του Ρονάλντο να είναι και πάλι το μεγάλο φαβορί, την Ίντερ να είναι ομάδα ικανή να της βάλει ζόρια και να κρατήσει χαμηλά το σκορ όμως απόψε θεωρούμε πως το ματσάκι θα ανοίξει. Και θα μας χαρίσει το 2.20 το over 2,5.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ