ΚΕΔ: Το νέο συμβόλαιο του Μέλο Περέιρα με την ΕΠΟ

ΚΕΔ: Το νέο συμβόλαιο του Μέλο Περέιρα με την ΕΠΟ

Ο Πορτογάλος θέλει να μείνει στα μέρη μας με 22.500 ευρώ τον μήνα. Και είναι αποφασισμένος για όλα. Αν δεν πιστεύετε εμάς; Ρωτήστε τον Τσαμούρη, τον Τζήλο και τον… Κούγια! «Θεός για μια εβδομάδα» ο Περέιρα, αλλά έχει τους λόγους του!

Όλα φυσιολογικά κυλούν στο… στρουμφοχωριό της Σούπερ Λιγκ. Και όλα δείχνουν πως όσοι είχαν βάλει το καλοκαίρι τα λεφτάκια τους στο στοίχημα «ΠΑΟΚ πρωταθλητής Ελλάδας 2018-19» επιτέλους θα πληρωθούν. Δεν έδινε δα και καμία σπουδαία απόδοση (στοιχηματικές είναι οι εταιρίες, όχι ΜΚΟ) αλλά μια χαρά μποναμάς θα προκύψει. Μια ακόμη κοινωνική προσφορά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αν το καλοσκεφτεί κανείς. Κάτι σαν ποδοσφαιρικό… μέρισμα από τον Πρωθυπουργό Αλέξη, και τον «υπαρχηγό» Καμμένο. Σίγουρα και ζεστά φράγκα.

Μια φορά την πάτησε ο Ιβάν ο τρομερός. Δεύτερη δεν έχει. Τα περσινά λάθη δεν επαναλαμβάνονται. Και ας σκούζουνε όσο θέλουν οι άλλοι.

Στο ένα πόδι τους έχει ο χαλίφης του Βορρά. Και όταν λέμε όλους, εννοούμε όλους. Και εκείνους που τρώνε το φαΐ τους και πέφτουν νωρίς για ύπνο σαν καλά παιδάκια. Και τους άλλους που κάνουν… νάζια.

Η παρακάτω –φανταστική ή μήπως όχι- ιστορία, είναι χαρακτηριστική. Και μεταξύ μας: Αρκετά διδακτική, για το πώς ο επενδυτής από το Ροστόφ φέτος έβαλε μυαλό και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του.

Στο περίφημο σάιτ της Αθήνας, σε αυτό που κονομάνε οι Παναθηναϊκοί έχοντας για υπαλλήλους τα παιδιά –για τα θελήματα- του Βορρά η γραμμή είχε πέσει μέρες τώρα. Πριν από την 13η αγωνιστική. Πριν και από την Δευτέρα που ο Ολυμπιακός φιλοξενούσε τον Παναιτωλικό και ο ΠΑΟΚ δοκιμάζονταν στην δύσβατη Λαμία.

Μια λαμπρή ιδέα: Ένα πρώτης τάξεως «στρίμωγμα» στον Μέλο Περέιρα, ακριβώς στη συγκυρία που άνοιξε η κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του. Τι αλήθεια δεν έχετε ακούσει κάτι για αυτό; Ο Μέλο ο τουρίστας, έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2019. Μέχρι τότε είναι εξασφαλισμένα τα 22,500 τον μήνα. Η επέκταση είναι στα χέρια της UEFA και του Βαγγέλη του Γραμμένου, που ως γνωστόν κοιμάται τα βράδια νωρίς.

Ο Φούσεκ λοιπόν για λογαριασμό της διεθνούς ομοσπονδίας έχει ανάψει ήδη το πράσινο φως. Καλό παλικάρι ο Μέλο, και αβέρτοι στην Ελλάδα. Ας συνεχίσουν να του δίνουν αυτά τα ψίχουλα για να παριστάνει το αφεντικό της ΚΕΔ. Ο Βαγγέλης ο λεβέντης όμως έχει τις επιφυλάξεις του. Για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το «ναι» ακόμη δεν το έχει πει.

Και αν θέλετε μια πρόβλεψη: δεν θα το κάνει μέχρι οι στοιχηματικές να ανοίξουν το κουμπαρά τους να πληρώσουν μια ώρα αρχύτερα εκείνους που το καλοκαίρι είχαν την σωστή έμπνευση αναζητώντας τον επόμενο πρωταθλητή.

Ξαφνικά λοιπόν το site της αλήθειας, πατώντας πάνω στο Άρης-Παναθηναϊκός άρχισε τις πιστολιές για τον Μέλο. Ανύπαρκτος, της πλάκας, κοιμήσης και άλλα ενδιαφέροντα σχόλια από μύστες του ποδοσφαίρου. Να έρθουν οι ξένοι, να μπει το VAR, να σου δώκω κιμά να με κάνεις κεφτέδες…

Τι ακολούθησε; Η σφαγή του ΠΑΟΚ στη Λαμία, από εκείνον τον Τσαμούρη. Το έργο του Τζήλου στη Ξάνθη που κράτησε όρθιο το μπλόκο χθες. Το πέναλτι και αποβολή του Πριγιογκόλ για το 1-1 με την ΑΕΛ που σφράγισε το +8.

Απλά, λιτά και κατανοητά. Ωραία και περιποιημένα. Αν είχε μια ευχή ο Μέλο Περέιρα και μπορούσε να την πραγματοποιήσει για να συνεχίσει να… αρμέγει την Ελλάδα των μνημονίων, μόλις την είδε να πραγματοποιείται.

A, και κάτι ακόμη: Πήγε σήμερα ο Κούγιας να κάνει τα παράπονα του στην ΕΠΟ μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΛ. Ζήτησε να δει τον Πορτογάλο. Τι απάντηση πήρε; Περάστε την πρώτη του μηνός! Πόρτα ερμητικά κλειστή. Αυτό έλειπε…

«Άντε και καλή τύχη μάγκες», που έλεγε και ένας και μοναδικός Παυλάρας

ΥΓ. Με τις κασέτες τι θα γίνει; Δεν υπάρχει… διαθέσιμο κασετόφωνο;

ΥΓ2. Που να τα δουν τα γατάκια της Μπενφίκα, τέτοια προνόμια. Καμιά υπόκλιση όπως στην φωτογραφία. Και κανά «δεν θέλω προβλήματα» στους διαιτητές. Πταίσμα κύριε Πρόεδρε

ΥΓ3. Για το συμβόλαιο του Τριτσώνη θα ενδιαφερθεί κανείς, ή θα τον δούμε σερβιτόρο στο γνωστό καφέ στο Αιγάλεω…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ