«Λειτουργία» στο ημίχρονο…

«Λειτουργία» στο ημίχρονο…

Η αφορμή του διαζυγίου Λαμίας- Καζναφέρη.

Έχουν περάσει τόσες μέρες από την ανακοίνωση του διαζυγίου μεταξύ Λαμίας και Γιώργου Καζναφέρη και αφού δεν διάβασα πουθενά για τον πραγματικό λόγο του χωρισμού είπα να το σκαλίσω λίγο. Φυσικά δεν πιστεύω να τσιμπήσατε με τα όσα ειπώθηκαν περί σοβαρού προσωπικού προβλήματος που τον αναγκάζει να γυρίσει πίσω στην οικογένεια του. Τρίχες…

Από την πρώτη στιγμή ο Γιώργος Καζναφέρης δεν κατάφερε να βρει χημεία με τον Μάκη Χάβο, ο οποίος δεν τον ήθελε ανάμεσα στα πόδια του. Δεν τον ήθελε στα αποδυτήρια, στον πάγκο και γενικώς πουθενά… Οι θετικές εμφανίσεις της Λαμίας είχαν ισχυροποιήσει τον Μακεδόνα τεχνικό στα μάτια του Πανουριά Παπαϊωάννου, κάτι το οποίο γνώριζαν άπαντες στο περιβάλλον της ομάδας.

Η αφορμή για το διαζύγιο δόθηκε στο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα με την ΑΕΚ. Η Λαμία πραγματοποίησε την χειρότερη της εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και ο Χάβος στην ανάπαυλα ήταν έξαλλος. Μέσα στα αποδυτήρια άρχισε να εκστομίζει απίστευτες εκφράσεις. Προσέβαλε αρκετούς ποδοσφαιριστές αλλά το χειρότερο ήταν ότι τους έβρισε και μάλιστα χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις. Στο κατηχητικό θα γινόταν έξαλλοι μαζί του. Όπως έγινε και ο Καζναφέρης που προσπάθησε να τον συνετίσει. Το ένα έφερε το άλλο και οι δυο τους αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις. Ο Χάβος μετά το ματς συναντήθηκε με τον Παπαϊωάννου και του έθεσε το εξής δίλημμα: «Εγώ ή αυτός; Διάλεξε».

Τη συνέχεια την ξέρετε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ