Ιβάν σε Λουτσέσκου: Γιατί δεν παίζει ο Ουάρντα;

Ιβάν σε Λουτσέσκου: Γιατί δεν παίζει ο Ουάρντα;

To10.gr αποκαλύπτει την ατάκα-φωτιά του Σαββίδη που έκρυψαν επιμελώς στην Τούμπα, τη νύχτα της «οργής» για τον αποκλεισμό-ντροπή από την Μπάτε Μπορίσοφ.

Ποιος είδε τον Ιβάν Σαββίδη και δεν τον φοβήθηκε το βράδυ της Πέμπτης; Ποιος είδε τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να «βράζει» μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την BATE και… δεν άλλαξε διάδρομο, θέλοντας να γλιτώσει την οργή του;

Και μιας και το πιάσαμε με ερωτήσεις; Ποιος αλήθεια πέρασε από φίλτρο τα όσα είπε το αφεντικό των Κυπελλούχων στην ομάδα του; Ποιος χώρεσε σε ένα «μπουκάλι» την έκρηξη του, περιορίζοντας την τοποθέτηση του απλά και μόνο γύρω από το «Στον ΠΑΟΚ πρέπει να παίζουν αυτοί που θέλουν και ματώνουν τη φανέλα. Όποιος δεν θέλει, να το πει και να φύγει. Η ντροπή είναι μεγάλη. Πρέπει να σβήσετε από το μυαλό σας τι έγινε σήμερα ώστε να προχωρήσουμε μπροστά».

Οκ, το Γραφείο Τύπου της ομάδας αυτή τη δουλειά κάνει και είναι υποχρέωση του. Οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ όμως; Περιμένουν απλά τι θα τους δώσει ο Κυριάκος Κυριάκος; Δεν έχουν πηγές; Δεν έχουν την υποχρέωση να ενημερώσουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ; Αλλά ποιοι ρεπόρτερ αλήθεια; Αν υπήρχαν ρεπόρτερ ΠΑΟΚ, δεν θα διαβάζατε από to10.gr όλες τις μεταγραφές του.

Τέλος πάντων. Το ψάξαμε το θεματάκι λιγάκι παραπάνω. Ο Σαββίδης ξαναλέμε ότι ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Και δεν τα είχε μόνο με συγκεκριμένους παίκτες που νιώθει ότι φέτος κοροϊδεύουν. Τα είχε και με τον ίδιο τον Λουτσέσκου και μάλιστα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Του το έδειξε μάλιστα αυτό και ήταν τόσο κατανοητός που δεν χωρά καμία αμφισβήτηση.

Ξέρετε τι τον ρώτησε straight ο πρόεδρος; «Γιατί δεν παίζει ο Ουάρντα;». Και απάντηση δεν πήρε. Ο Ουάρντα που το τελευταίο διάστημα ίσως να είναι ο πιο φορμαρισμένος από όλους τους μέσο-επιθετικούς της ομάδας αλλά που ο Λουτσέσκου φαίνεται να τον χρησιμοποιεί σα να του κάνει χάρη. Με τη BATE ο Αιγύπτιος πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο αντί του Λημνιού και ήταν μάλλον ο μοναδικός που διασώθηκε από το ναυάγιο. Λίγες μέρες πριν στο ματς με την ΑΕΛ, ήταν… όλα τα λεφτά στον δρόμο για την ανατροπή. Η εμφάνιση του όμως δεν έφτασε ώστε ο Λουτσέσκου να τον χωρέσει στην εντεκάδα. Η προηγούμενη παρουσία του στην εντεκάδα της ομάδας για το πρωτάθλημα ήταν τον Σεπτέμβρη στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο (2/9). Στην Ευρώπη παρότι ο Λουτσέσκου έκανε σε κάποια ματς rotation, ο Αιγύπτιος εντεκάδα δεν είδε ποτέ. Σε έντεκα ματς (6 στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και 5 στο Γιουρόπα Λιγκ) ο για πολλούς πραγματικός περσινός MVP της Σούπερ Λιγκ, πάτησε χορτάρι μόλις 335΄.

Καταλαβαίνει ο Ιβάν Σαββίδης ότι ο Λουτσέσκου δεν τον έχει ακριβώς στην καρδιά του, τον Ουάρντα και στο μέτρο του δυνατού στήριζε όλο αυτό το διάστημα την επιλογή του. Ο Αιγύπτιος όμως το τελευταίο διάστημα δίνει τα πάντα. Και δεν παίρνει τον χρόνο που του αντιστοιχεί. Και αυτό ο ιδιοκτήτης λογικά το χρεώνει στον προπονητή.

Ξαναλέμε, πως το ρεπορτάζ μας δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση. Όπως σας ενημερώνουμε πως μετά από αυτή την «κουβέντα» ο Ουάρντα δεν το κουνάει πλέον από την Τούμπα. Θα μείνει κανονικά στο ρόστερ ως το τέλος της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ