Πληρώνει το ξέσπασμα του ΠΑΟΚ

Πληρώνει το ξέσπασμα του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα επικρατήσει στη Λιβαδειά, το θέμα είναι να μας προσφέρει και την εξαιρετική απόδοση του όβερ 2,5.

Το ματς του βασικού υποψήφιου πρωταθλητή της Σούπερ Λιγκ θα μας απασχολήσει για σήμερα. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό του από το Γιουρόπα Λιγκ και τους τριγμούς που έφερε στο εσωτερικό της ομάδας. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πηγαίνει για πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 1985 ως φαβορί πια, όμως αυτό δεν σημαίνει πως όλα είναι ρόδινα στον δικέφαλο του βορά. Και αυτό ισχύει και για τον Λουτσέσκου που ξέρει πολύ καλά την σημασία του συγκεκριμένου αγώνα μια και έχουν ήδη μαζευτεί πολλά.

Ο ΠΑΟΚ δεν παίζει καθόλου καλό ποδόσφαιρο όμως καταφέρνει στο πρωτάθλημα να παίρνει αυτό που θέλει. Και στην Λιβαδειά το διπλό πληρώνει καλά, για τα δεδομένα που υπάρχουν τις συνθήκες πρωταθλήματος και τις διαφορές των ομάδων. Στο 1.44 βρίσκουμε την επικράτηση του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά που θα είναι τεράστια έκπληξη αν δεν έρθει. Δεν είναι μόνο η δυναμική σε όλα τα επίπεδα που βγάζει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα αλλά και η αδυναμία του Λεβαδειακού που φέτος δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν αλλά και η αναγκαιότητα για δυναμική «απάντηση» του ΠΑΟΚ μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο πρωτοπόρος δεν θα νικήσει απλά, αλλά θα νικήσει και με αρκετά γκολ. Το όβερ 2,5 μάλιστα πληρώνει εξαιρετικά, με αποδόσεις από 2.25 και πάνω και αξίζει την εμπιστοσύνη μας. Όπως αξίζει και η επικράτηση του ΠΑΟΚ και στα δύο ημίχρονα που μας διπλασιάζει το ποντάρισμα μας.

Αυτό θα είναι και το μοναδικό παιχνίδι που θα ασχοληθούμε για σήμερα μετά την Κυριακή που μπορεί να διαβάσαμε σωστά τις αποδόσεις στο ΠΑΟ-Ατρόμητος αλλά δεν δικαιωθήκαμε όπως και στα γκολ στο Καραϊσκάκη. Το οβερ 1,5 ημίχρονο όμως στο 2.50 στο Άνφιλντ ήταν καλή… παρηγοριά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ