Ούτε τα αποτελέσματα δεν είναι ικανή να ανακοινώσει η ΕΠΟ

Ούτε τα αποτελέσματα δεν είναι ικανή να ανακοινώσει η ΕΠΟ

Ρεζίλι η ΕΠΟ: Πέρασε τον Άρη στους «16» του κυπέλλου και έπειτα έβγαλε ανακοίνωση ότι φταίνε οι... διαιτητές και το παλιό σύστημα

Εκατόν πενήντα υπαλλήλους έχει το νέο μισθολόγιο. Σχεδόν τους «διπλούς» απο όσους βρήκε στην ΕΠΟ ο Γραμμένος και ο Αλέξης ο Δέδες. Πήραν με Υπουργική παρότρυνση και καινούργιο αφεντικό στο Γραφείο Τύπου. Να μην σας πούμε μισθό γιατί θα σας κολάσουμε Χριστουγεννιάτικα και δεν το θέλουμε. Και τι συμβαίνει στο πάρκο Γουδή; Ο κύκλος με την κιμωλία. Τα παλικάρια της Εξυγίανσης δεν είναι ικανά να αναρτήσουν ούτε τα αποτελέσματα του κυπέλλου χωρίς γκάφα. Και όχι λαθάκι! Για γέλια. Πέρασαν τον Άρη στους «16». Να το δει ο Χαλίφης του Βορρά και το… χαλιφάκι και να τους γυρίσει το μάτι ανάποδα.

Ναι, τόσο ικανοί. Τόσο σπουδαίοι. Τα παιδιά της Εξυγίανσης. Και όταν άρχισαν οι δημοσιογράφοι να τηλεφωνούν για να τους πουν να μαζέψουν με κάποιο τρόπο το ρεζιλίκι; Εκεί το θέμα απογειώθηκε. Έβγαλαν ανακοίνωση ότι φταίει το.. .παλιό σύστημα. Και οι διαιτητές. Μιλάμε για θαύμα-θαυμάτων. Να βλέπει ο Κοντονής (ξέρει αυτός) και στον Βασιλειάδη να μην δίνει.

Τι έγραψε η ΕΠΟ στην ανακοίνωση:

Ο Αρης γνώρισε χθες την ήττα 3-2 από τον Εργοτέλη και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όμως (..αναπάντεχα) σύμφωνα με το www.epo.gr προκρίθηκε σε ισοβαθμία από τον 4ο όμιλο! Η πραγματικότητα είναι ότι από τον όμιλο αυτόν, προκρίνονται στη σημερινή κλήρωση της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΟΚ και ο Εργοτέλης.

Τι συνέβη?

Εδώ και αρκετά χρόνια, λειτουργεί μία βάση δεδομένων, ώστε τα αποτελέσματα των αγώνων των διοργανώσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μεταξύ των οποίων και του Κυπέλλου Ελλάδος,  να περνούν  αυτόματα στο επίσημο website της με sms που στέλνουν οι διαιτητές αμέσως μετά την ολοκλήρωση κάθε αγώνα.

Πρόκειται για αυτοματοποιημένη διαδικασία, η οποία ωστόσο, κάποιες φορές παρουσιάζει τεχνικά προβλήματα, όπως πχ να μην έχει τηλεφωνικό σήμα κάποιος διαιτητής και να καθυστερήσει στην αποστολή, ή ακόμα να προκύψουν βαθμολογικές ισοβαθμίες, τις οποίες το σύστημα δεν μπορεί να αποκαταστήσει.

Στις περιπτώσεις αυτές χρειάζεται προφανώς η … ανθρώπινη παρέμβαση, η οποία γίνεται πάντα κάμποσες ώρες αργότερα και σε ωράριο γραφείου. Οσοι παρακολουθούν πιστά την ιστοσελιδα της Ομοσπονδίας, θα διαπίστωσαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και προχθές Τετάρτη με 4 αγώνες, των οποίων τα αποτελέσματα για λόγους ανωτέρας (τεχνικής) βίας δεν αναρτήθηκαν έγκαιρα!

Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους μας για τις αποψινές παρεμβάσεις τους, διευκρινίζουμε και πάλι ότι ΠΑΟΚ και Εργοτέλης εχουν προκριθεί στο Κύπελλο Ελλάδος και ζητούμε την υπομονή όλων για λίγο ακόμα, οπότε ένας νέος σύγχρονος ιστότοπος θα υποστηρίζει τη λειτουργία της Ε.Π.Ο. και έτσι ολοι μαζί θα αποφύγουμε την ταλαιπωρία και την όποια κακόβουλη ή μη κριτική…

Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους μας για την κατανόησή τους!

Με δύο λόγια: Κοστίζει 6 εκατ ευρώ το μισθολόγιο και τα παιδιά δεν μπορούν να βάλουν με το χέρι ούτε τα αποτελέσματα σωστά. Κάνουν αναρτήσεις οι διαιτητές. Όταν έχουν σήμα στο κινητό. Να τους πάρουμε καινούργια κινητά. Να φτιάξουμε και ένα καινούργιο πόρταλ. Αν γίνεται ένα που να τα γράφει μόνο του. Για να μην γινόμαστε και ρεζίλι, ένα πράγμα. 

Ζήτω…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ