«Πάγωσε» τους Κρητικούς ο Μπράουν…

«Πάγωσε» τους Κρητικούς ο Μπράουν…

Οι φίλοι του ΟΦΗ κρατούσαν μεγάλο καλάθι ενόψει της μεταγραφικής ενίσχυσης και τους προέκυψε ένας άγνωστος

Προβληματισμός, γκρίνια, μουρμούρα… Κάποια από αυτά αποτυπώνονται και σε ορισμένα σχόλια στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, κάτω από την ανακοίνωση της απόκτησης του Κρίστοφερ Μπράουν.

Οι φίλοι του ΟΦΗ, στην εποχή Μπούση πίστευαν ότι η ομάδα τους θα υπογράψει «δυνατά» ονόματα με βαριά βιογραφικά για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Και αντί αυτών έσκασε πρώτος πρώτος ο Γερμανογκανέζος αμυντικός. Ο 27χρονος Μπράουν μπορεί να άνηκε στην Φορτούνα Σιτάρντ αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε αγωνιστεί σε τοπ επίπεδο. Μετράει συμμετοχές στην τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας και την δεύτερη της Ολλανδίας…

Στην Κρήτη περίμεναν πολύ περισσότερα από τον Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος πήρε πάνω του αυτή την μεταγραφή όπως σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες μέρες (https://www.to10.gr/anonymous/488387/ofi-stis-kato-chores-gia-tin-pano-volta/). Βεβαίως ο ποδοσφαιριστής πρέπει να κριθεί εντός του αγωνιστικού χώρου και όχι απλά από το βιογραφικό του αλλά από επικοινωνιακής άποψης μια νέα εποχή αναμενόταν να ξεκινήσει πιο… πιασάρικα για να δημιουργήσει και τον αναμενόμενο ενθουσιασμό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ