Ποιο είναι το φαβορί για το Κύπελλο;

Ποιο είναι το φαβορί για το Κύπελλο;

Τι δίνουν οι μπουκ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την κλήρωση στους «16».

Για το πρωτάθλημα οι μπουκ το έχουν παρατήσει εδώ και καιρό. Έχουν κλείσει το σχετικό στοίχημα και έχουν δώσει ήδη την κούπα στον ΠΑΟΚ. Ειδικά μετά την Ξάνθη και την ισοπαλία του Ολυμπιακού δεν το βρίσκεις και εύκολα το σχετικό μακροχρόνιο στοίχημα. Τελευταία απόδοση που έδιναν τον ΠΑΟΚ ήταν 1.18.

Στο Κύπελλο όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όχι σε απόλυτο βαθμό καθώς οι μπουκ έχουν ξανά ως φαβορί τον ΠΑΟΚ. Οριακό όμως ή στην καλύτερη σε μικρή απόσταση από Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Στο 2.85 μέχρι και τον τριπλασιασμό βρίσκουμε τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ακολουθεί ο Ολυμπιακός με αποδόσεις από το 3.60 έως το 3.80. Ο Ολυμπιακός που είχε με διαφορά μάλιστα και την πιο δύσκολη κλήρωση καθώς θα αντιμετωπίσει (σε διπλά παιχνίδια) την Ξάνθη σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που θα παίξει με την Παναχαϊκή και την ΑΕΚ με τον Κισσαμικό. Ουσιαστικά οι δύο δικέφαλοι είναι στα προημιτελικά ενώ ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι το τεράστιο φαβορί όμως η Ξάνθη είναι ισχυρός αντίπαλος.

Η ΑΕΚ λοιπόν έρχεται με αποδόσεις λίγο κάτω και λίγο πιο πάνω από τον τετραπλασιασμό για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται ως το τέταρτο φαβορί με απόδοση γύρω από το 8 ενώ ακολουθεί ο Ατρόμητος με 10. Ο Αστέρας βρίσκεται σε απόδοση 60 ενώ η Ξάνθη σε απόδοση γύρω από το 175.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ