Περιμένουν στην γωνία για τον Χριστόπουλο

Περιμένουν στην γωνία για τον Χριστόπουλο

Η Καλαμάτα απειλείται με... διάλυση και ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να περιμένει 2+1 κλήσεις στο κινητό του!

Ο κακός χαμός στη Καλαματά τα τελευταία 24ώρα. Μια παράξενη διοικητική κρίση που απειλεί να γκρεμίσει ότι με πολύ κόπο χτίστηκε το καλοκαίρι. Ένα «χτύπημα» την πιο ακατάλληλη στιγμή, αν αναλογιστεί κανείς ότι η Μαύρη Θύελλα όχι μόνο είναι πρώτη στον όμιλο της στην Γ Εθνική αλλά και ότι ουσιαστικά δείχνει σχηματισμένη όπως πρέπει για την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Την πραγματική της επιστροφή στην ελίτ. Με νοικοκυριό στα οικονομικά της, με προφίλ ανάλογο της Ιστορίας της. Με καλή ομάδα.

Τέλος πάντων δικό τους το πρόβλημα, δική τους και η λύση. Μόνο που μιας και είναι οι μέρες γιορτινές ας τους ενημερώσουμε για κάτι που προφανώς και θα πρέπει να τους απασχολεί. Τρεις διαφορετικές ομάδες έδειξαν ήδη «ενδιαφέρον» για όσα συμβαίνουν στη Μεσσηνία. Και ο λόγος φυσικά είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος. Η μια από την… περιφέρεια της Σούπερ Λιγκ. Οι άλλες δύο από την Φούτμπαλ Λιγκ με βλέψεις για το… παραπάνω.

Ο Χριστόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις, ούτε φυσικά το επίπεδο της δουλειάς του. Είναι αλήθεια πως η απόφαση του να αναλάβει την Καλαμάτα της Γ΄Εθνικής εξ αρχής είχε μια μπόλικη νότα συναισθηματισμού, και όχι την ψυχρή λογική του επαγγελματία. Η ομάδα της πόλης του…

Τι θα κάνει τώρα που το τηλέφωνο του άρχισε ήδη να χτυπά από «φίλους» που ενδιαφέρονται να μάθουν τα νεότερα από την Καλαμάτα; Άγνωστο. Το σίγουρο είναι πως μέσα στις επόμενες ημέρες μπορεί το συγκεκριμένο θέμα να βγάλει… λαβράκι.

ΥΓ. Και η Κύπρος ήταν στο κόλπο. Αλλά εκείνη τηλεφώνησε πριν από τη… κρίση. Και δεν έγινε ποτέ κουβέντα με περιεχόμενο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ