Μην σταματάς…

Μην σταματάς…

Το ντέρμπι στο Άνφιλντ κυριαρχεί στο σημερινό πρόγραμμα και η Αγγλία στις επιλογές μας

Ξεκινώ από τα χθεσινά και τον «μάγο» Πιτίνο που συνέτριψε την ΤΣΣΚΑ και την επιλογή μας να πιστέψουμε στους Ρώσους. Ο Παναθηναϊκός ήταν εξωπραγματικός και έτσι μας χάλασε την βασική επιλογή αλλά και το απόλυτο καθώς τόσο το +3,5 της Ρεάλ όσο και το +3,5 της Γκράν Κανάρια επιβεβαιώθηκαν.

Πάμε στο ποδοσφαιράκι ξανά σήμερα και την Αγγλία που κυριαρχεί στις επιλογές μας. Το ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ τραβά το ενδιαφέρον όλων. Οι ρεντς είναι σε δαιμονιώδη φόρμα, η Άρσεναλ μια πάνω μια κάτω, η λογική λέει άσο που όμως σε αποδόσεις γύρω από το 1.45 δεν αξίζουν τον κόπο.

Στην τελική μιλάμε για ντέρμπι. Η επιλογή λοιπόν από την μάχη του Άνφιλντ έρχεται στα γκολ. Το όβερ 3,5 για την ακρίβεια που προσφέρεται σε αποδόσεις γύρω στο 2.30. Πολύ καλό και το όβερ 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στην Αγγλία θα μείνουμε και την Πρέμιερ Λιγκ πηγαίνοντας κόντρα στην λογική στο Γουότφορντ-Νιουκαστλ με το Χ2. Από το συγκεκριμένο ματς πάντως κρατάω και το όβερ 2,5.

Επίσης κρατάω τον άσο της Φούλαμ με την Χάντερσφιλντ που σε αποδόσεις κοντά στο 2.10 μου κάνει πολύ, αλλά και τον άσο της Τότεναμ με την Γουλβς όσο το βρίσκω κοντά στο 1.5.

Από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας αξίζουν τα οβεράκια στα ματς Νόργουιτς-Ντέρμπι, Άκρινγκτον-Πιτέρμπορο, Νοτς Κάουντι-Μπέρι και Γουόλσολ-Λούτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ