Πόσο πιστεύουν οι μπουκ τους «αιώνιους» στην Ευρωλίγκα;

Πόσο πιστεύουν οι μπουκ τους «αιώνιους» στην Ευρωλίγκα;

Πόσο άλλαξαν τα πράγματα από τις αρχικές αποδόσεις για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που δεν αντιμετωπίζονται πλέον το ίδιο από τις στοιχηματικές εταιρείες για την πορεία τους στην Ευρωλίγκα.

Την Κυριακή επιλέξαμε να αράξουμε κρατώντας το εξαιρετικό Σάββατο που μας πλήρωσε με τις επιλογές μας στο Λίβερπουλ-Άρσεναλ και όχι μόνο. Το 2018 μας αποχαιρετά με θετικό πρόσημο και το σημαντικό είναι, εκτός από την υγειά μας, να συνεχίσουμε έτσι και το 2019 που μπαίνει δυναμικά με το… καλημέρα.

Μέχρι όμως να τα πούμε για τα πρώτα ματς του 2019 έχει ενδιαφέρον να δούμε πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στα μακροχρόνια στοιχήματα της Ευρωλίγκας. Θυμίζω ότι πριν το πρώτο τζάμπολ ο Παναθηναϊκός παρουσιαζόταν το 4ο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου ενώ ακολουθούσε ο Ολυμπιακός στην 5η θέση.

Ο πρώτος γύρος της Ευρωλίγκας βρίσκει τον Ολυμπιακό στην 5η θέση και τον Παναθηναϊκό στην 11η με μόλις όμως δύο νίκες διαφορά.

Πως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα λοιπόν για τους μπουκ όσον αφορά τις δύο ελληνικές ομάδες;
Ας ξεκινήσουμε πρώτα με τις αποδόσεις γύρω από το Top-8. Ο Ολυμπιακός προσφέρεται σε απόδοση 1.11. Κάτι σαν να έχει μπει δηλαδή. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη είναι στο 1.87 και είναι στην 8η θέση.

Οριακά δηλαδή οι μπουκ θεωρούν πως οι πράσινοι θα είναι στην 8αδα. Πριν το ματς με την ΤΣΣΚΑ οι πράσινοι παρουσιάζονταν εκτός 8αδας όμως λογικό είναι η εξαιρετική εμφάνιση και νίκη να έριξε την απόδοση τους. Ακολουθούν με 2 απόδοση η Ζαλγκίρις, 2.15 το Μιλάνο και γύρω στο 2.80 η Μπάγερν ενώ πάνω από τους πράσινους είναι Εφές, Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια.

Επίσης έχει ενδιαφέρον να δούμε τι πιστεύουν οι στοιχηματικές εταιρείες γύρω από την ελληνική παρουσία στο Φάιναλ Φορ. Φαβορί με 1.87 παρουσιάζεται η εξέλιξη μη ελληνικής παρουσίας στο Φάιναλ Φορ. Με 2 απόδοση, κοντά δηλαδή είναι η παρουσία μιας ελληνικής ομάδας ενώ η πιθανότητα να πάνε και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός πληρώνει τρελά με απόδοση 14!

Έχει επίσης αξία να τονίσουμε πως για τη μάχη της 4ης θέσης, καθώς παντού Φενέρ, ΤΣΚΚΑ και Ρεάλ θεωρούνται σίγουρες για τις τρεις πρώτες θέσεις της κανονικής περιόδου, ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έχει σύμφωνα με τους μπουκ τις περισσότερες πιθανότητες.

Προσφέρεται σε απόδοση 2.15 να είναι στο Top-4 την ώρα που η Εφές προσφέρεται πάνω από 2.5 και ακόμη πιο μακριά Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια με αποδόσεις γύρω από το 4 και το 5 αντίστοιχα. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη στο μακρινό 8.

Τέλος η παρουσία του Ολυμπιακού στον τελικό της διοργάνωσης πληρώνει με 5 απόδοση ενώ διπλάσια ακριβώς είναι αυτή του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ