Χάθηκαν οι «λόγοι ασφαλείας»

Χάθηκαν οι «λόγοι ασφαλείας»

Αλήθεια, τι έχει να πει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, για τον ορισμό του γηπέδου στο Παναχαϊκή - ΠΑΟΚ; Χάθηκαν... δια μαγείας οι «λόγοι ασφαλείας» που είχαν στείλει τον Ολυμπιακό να παίξει στο χωράφι του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου καθώς αυτή ήταν η απόφαση που είχε πάρει η ΕΠΟ. Όλοι θυμούνται πως η συγκεκριμένη επιλογή είχε προκαλέσει μεγάλη συζήτηση πριν ακόμα γίνει το ματς, αλλά η ομοσπονδία του Βαγγέλη Γραμμένου είχε λέει «λόγους ασφαλείας» για την συγκεκριμένη απόφαση.

Έτσι είχε αιτιολογήσει η διοίκηση της ομοσπονδίας τον ορισμό του Παμπελοποννησιακού Σταδίου για τον αγώνα των πειραιωτών απέναντι στην Παναχαϊκή.

Αυτοί οι «λόγοι ασφαλείας» πάντως δεν φαίνεται να ισχύουν για τον αγώνα της Παναχαϊκής με τον ΠΑΟΚ, αν κρίνει κάποιος από την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει το γήπεδο της Παναχαϊκής για την διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου με τον δικέφαλο του Βορρά.

Κι αναρωτιέται εύλογα κάποιος για ποιο λόγο δεν γίνεται το συγκεκριμένο παιχνίδι στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, εκεί δηλαδή που έγινε το ματς του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή. Γιατί δεν «στέλνει» ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τον ΠΑΟΚ να αγωνιστεί σ’ εκείνο τον… υπέροχο αγωνιστικό χώρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου; Εκεί ντε που έστειλε τον Ολυμπιακό για να παίξει απέναντι στην ομάδα της Πάτρας.

Σ’ εκείνο τον αγωνιστικό χώρο «χωράφι» που αλλού πατούσαν οι παίκτες κι αλλού βρίσκονταν, ρισκάροντας την σωματική τους ακεραιότητα. Προφανώς και δεν υπήρχε καμιά ευαισθησία από πλευράς των ανθρώπων της ΕΠΟ όταν όριζαν το ματς του Ολυμπιακού. Τότε δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας για κάποιο τραυματισμό. Για την ΕΠΟ και τον πρόεδρο της υπήρχαν μόνο «λόγοι ασφαλείας» για να γίνει το παιχνίδι στο Παμπελοποννησιακό.

«Λόγοι» φάνηκε ότι υπήρχαν αλλά δεν ήταν ασφαλείας. Ήταν «λόγοι» που εξυπηρετούσαν ένα οργανωμένο σχέδιο προβοκάτσιας που «στήθηκε» από κάποιους με αποκλειστικό στόχο να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός. Δεν τους πέρασε, καθώς οι ερυθρόλευκοι δικαιώθηκαν πανηγυρικά.

Ωστόσο προκαλεί απορίες η απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει άλλο γήπεδο για τον αγώνα Κυπέλλου της Παναχαϊκής με τον ΠΑΟΚ και όχι το Παμπελοποννησιακό. Ναι, εκείνο το Στάδιο που ο αγωνιστικός του χώρος θύμιζε οργωμένο χωράφι.

Εκτός και αν ο Ολυμπιακός «έπρεπε» να παίξει στο συγκεκριμένο Στάδιο για συγκεκριμένους λόγους που προαναφέραμε. Προφανώς για τον δικέφαλο του Βορρά δεν υπάρχει τέτοιο «πρέπει». Η αλλαγή της έδρας αφορούσε αποκλειστικά τον Ολυμπιακό για να προκληθεί ζημιά στην ομάδα του Πειραιά.

Ένα ακόμα παράδειγμα (έχουμε χάσει το μέτρημα) που η περιβόητη… εξυγίανση αποφασίζει με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Πάντα όμως εναντίον του Ολυμπιακού. Αλήθεια, μπορεί να δώσει μια εξήγηση ο πρόεδρος της ΕΠΟ για το τι «άλλαξε» και δεν συντρέχουν «λόγοι ασφαλείας»; Εδώ είμαστε εμείς για ν’ ακούσουμε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ