Ποδαρικό με Αγγλία

Ποδαρικό με Αγγλία

Πρωτοχρονιά στα γήπεδα για τους Άγγλους και η πρώτη απόπειρα για μας στο 2019

Καλή χρονιά σε όλους! Το 2019 ήρθε και η μπάλα ξεκινάει, που αλλού, στην Αγγλία. Οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά και βλέπουν το ποδόσφαιρο ως θέαμα για αυτό και δεν… ξεκουράζονται κανά μήνα όπως στο… Ελλάντα.

Να αφήσω όμως την γκρίνια μέρα που είναι και να περάσω στο… παρασύνθημα ξεκινώντας την στοιχηματική περιπέτεια μέσα στο 2019.

Με τρία ματσάκια για την Πρέμιερ Λιγκ η Πρωτοχρονιά γίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για όσους λατρεύουν την μπαλίτσα μαζί με το στοιχηματάκι.

Και για τα τρία ο Καμμένος έχει άποψη. Ξεκινώ από το Έβερτον-Λέστερ. Δύο ομάδες που έχουν σκαμπανεβάσματα στα αποτελέσματα τους, στα γκολ που βάζουν και δέχονται, σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες. Θα επιλέξω το g-g που έχει ανέβει στο 1.75.

Πάμε στο Άρσεναλ-Φούλαμ όπου τα γκολ πιστεύω πως θα πέσουν «βροχή». Το όβερ 2,5 λογικά βρίσκεται στο 1.44, όμως η επιλογή του όβερ 3,5 με απόδοση στο 2.2 αλλά και ο συνδυασμός του g-g με το όβερ 2,5 (απόδοση 1.95) μας κάνουν.

Τρίτο ματσάκι με την Τότεναμ να δοκιμάζεται στην έδρα της Κάρντιφ λίγες μέρες μετά την σοκαριστική εντός έδρας ήττα από την Γουλβς. Η νίκη στο 1.50 δεν μας λέει κάτι (την πατήσαμε στην ίδια απόδοση με την Γουλβς), θα πάμε όμως στο όβερ 2,5 που το βρίσκουμε κοντά στο 1.80.

Και τρία οβεράκια από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας στα ματς: Νότιγχαμ-Λίντς, Πιτέρμπορο-Σκάνθορπ και Όλνταμ-Νοτς Κάουντι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ