2019 προβλήματα…

2019 προβλήματα…

Η νέα χρονιά είναι εξαιρετικά δύσκολη για τον Πανιώνιο που οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην μη χορήγηση άδειας

Στο κινέζικο ημερολόγιο, σίγουρα το 2019 θα είναι η χρονιά του Πάνθηρα. Οι φίλοι του Πανιωνίου, οργανωμένοι και μη, αναμένεται να κληθούν για να βάλουν πλάτη για μια ακόμη φορά στην αγαπημένη τους ομάδα.

Πέρσι οι κυανέρυθροι πήραν άδεια κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και κόπηκαν μόνο στο πλάνο βιωσιμότητας, το οποίο τους στοίχησε ένα χρηματικό πρόστιμο. Όμως οι γνωρίζοντες ξέρουν ότι θαύματα γίνονται μόνο μια φορά. Από το καλοκαίρι η κατάσταση έχει γίνει τραγική.

Πολλοί ποδοσφαιριστές είχαν καταθέσει προσφυγές και με τη νέα νομοθεσία, τουλάχιστον δεν φεύγουν ελεύθεροι… Όμως ακόμα και η πώληση του Μασούρα στον Ολυμπιακό, πρόσφερε απλά μια παράταση ζωής.

Ο Πανιώνιος για να καταφέρει να βγάλει την σεζόν και να διεκδικήσει με καλές πιθανότητες την αδειοδότηση και για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πρέπει να πουλήσει και άλλους ποδοσφαιριστές του.

Κεϊτά, Ντουρμισάι και Σπιριντόνοβιτς είναι οι πιθανότεροι αλλά μόνο οι δυο πρώτοι μπορεί να αποφέρουν αρκετά χρήματα αφού το συμβόλαιο του Αυστριακού λήγει το καλοκαίρι.

Βέβαια στη Νέα Σμύρνη προετοιμάζονται εντατικά και για την πιθανή περίπτωση να μην τους χορηγηθεί η άδεια αφού φιλτράρουν τις μικρές κατηγορίες για αξιόλογους ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών.

Κάτι που γνωρίζουν καλά αφού μέχρι και το 2015 που δεν αδειοδοτούνταν στηριζόταν με εξαιρετικά αποτελέσματα στη νέα γενιά των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ