Ποντάρισμα στην ματσάρα!

Ποντάρισμα στην ματσάρα!

Σίτι και Λίβερπουλ κοντράρονται σε ένα μεγάλο ματς και ο Καμμένος αναλύει και προτείνει…

50% επιτυχία είχαμε χθες. Αν προτιμάτε 50% αποτυχία. Όπως και να έχει δεν μπορεί να είμαι ικανοποιημένος αλλά η προσμονή για το βραδινό ματς, την ματσάρα για την ακρίβεια είναι μεγάλη και δεν μας αφήνει να σκεφτούμε πλέον τίποτα άλλο.

Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ λοιπόν με τους ρεντς σε ένα από τα πιο σημαντικά ματς της ιστορίας τους τα τελευταία 29 χρόνια!

Μπορεί να έχει ακόμη πολύ δρόμο για το φινάλε όμως η Λίβερπουλ ούσα στο +7 από την Σίτι ξέρει καλά πως αν φύγει αλώβητη, πόσο δε μάλιστα αν νικήσει, στο Μάντσεστερ τότε θα κρατάει τον πολυπόθητο τίτλο στα χέρια της.

Πάμε όμως κατευθείαν στις επιλογές που έχουμε επιλέξει. Το σετ αποδόσεων είναι υπέρ της Σίτι με τον άσο να βρίσκεται κοντά στο 2.10, το Χ στο 4 και το διπλό στο 3.80. Ο Καμμένος έχοντας εικόνα και από τις δύο ομάδες βλέπει μια τεράστια ευκαιρία μπροστά του.

Η Λίβερπουλ είναι κατά πολύ καλύτερη αυτό το διάστημα από την Σίτι. Και συνολικά θα έλεγα αλλά παίζει ρόλο και το τάιμινγκ με την ομάδα του Κλοπ στο πικ και του Γκουαρντιόλα με θέματα σοβαρά.

Άρα Χ2 με ένα καλό πονταρισματάκι στο ξερό διπλό, και ένα δυνατό στην διπλή ευκαιρία που την βρίσκουμε τουλάχιστον στο 1.85.

Πάμε παρακάτω. Το όβερ 2,5 θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν επιβεβαιωθεί. Σε αποδόσεις από 1.60 μέχρι 1.65 το βρίσκουμε και μας κάνει. Καλό και το όβερ 3,5 με απόδοση πάνω από το 2.50 αλλά όχι για πολλά-πολλά.

Λογικό και το G-G, λογικά σε αποδόσεις γύρω στο 1.55. Μου αρέσει πολύ επίσης το τελικό σκορ 1-2 με απόδοση στο 13 αλλά και το 2 με συνδυασμό το οβερ 2,5 που προσφέρεται στο 4.90.

Στους σκόρερ παίρνω Φιρμίνιο για any time με απόδοση στο 3.90 ενώ μου αρέσει πολύ και θα το τιμήσω δεόντως το Λίβερπουλ όβερ 1,5 γκολ με απόδοση στο 2.50!

Με λίγα λόγια φουλ της Λίβερπουλ για απόψε!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ