Ποιος είναι ο νέος επενδυτής που στέλνει Βρύζα στην Ξάνθη;

Ποιος είναι ο νέος επενδυτής που στέλνει Βρύζα στην Ξάνθη;

Ο Πεντακοσάρικος κάνει απλά μια καταγραφή της σπουδαίας πορείας του Ζήση Βρύζα και θυμάται μια ατάκα που ειπώθηκε μετά το Ξάνθη-Ολυμπιακός.

Διαβάζεις στα ψιλά την είδηση πως ο Ζήσης Βρύζας είναι το φαβορί για να αναλάβει πρόεδρος στην Ξάνθη τον Μάιο. Η αποχώρηση του Πανόπουλου άλλωστε θεωρείται δεδομένη με τον νέο επενδυτή να βλέπει στο πρόσωπο του Ζήση Βρύζα τον ιδανικό πρόεδρο.

Βεβαίως για τον νέο επενδυτή της Ξάνθης δεν έχουμε ακόμη λεπτομέρειες. Ποιος είναι δηλαδή αυτός που παίρνει τις τύχες της ομάδας μετά από τόσα χρόνια παρουσίας Πανόπουλου.

Το μόνο που ξέρουμε είναι πως η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ στον νέο επενδυτή θα πρέπει να εγκριθεί από την ΕΕΑ στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Το μόνο λοιπόν που μπορούμε να κάνουμε μέχρι να μάθουμε ξεκάθαρα ποιος είναι ο νέος επενδυτής, είναι συνειρμούς και σκέψεις.

Το όνομα του Ζήση Βρύζα άλλωστε δίνει την αφορμή για σκέψεις. Ο Βρύζας ξεκίνησε την καριέρα του από την Ξάνθη άρα, φως φανάρι για αυτό τον θέλει ο νέος επενδυτή ως πρόεδρο.

Ωραία σαν σκέψη αλλά μπορεί ο Βρύζας να ξεκίνησε την καριέρα του στην Ξάνθη όμως έχει συνδυάσει το όνομα του με τον ΠΑΟΚ. Πολύ περισσότερο στο διάστημα που σταμάτησε να είναι ποδοσφαιριστής. Γιατί μπορεί να έπαιξε μπάλα 5 χρόνια με την ασπρόμαυρη φανέλα όμως μετά το τέλος της καριέρας του Βρύζας και ΠΑΟΚ πάνε παντού μαζί.

Πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει διατελέσει ο Βρύζας και μετέπειτα τεχνικός διευθυντής, μέλος του Δ.Σ. και ένας εκ των έμπιστων του Ιβάν Σαββίδη.

Ακόμη και όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ το 2015 πήγε μαζί με τον άλλο ΠΑΟΚτζη, Γεωργιάδη, «πακέτο» στην Βέροια που είχε εξαιρετικές σχέσεις τότε με το δικέφαλο του Βορρά. Και βέβαια ο Βρύζας ήταν ο άνθρωπος που επέλεξε ο ΠΑΟΚ στην ΕΠΟ της εξομάλυνσης και της εξυγίανσης.

Τώρα που ο Άγγελος ήρθε στην Εθνική ομάδα ο Ζήσης την έκανε καθώς ως γνωστόν δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Κανένα όμως πρόβλημα για τον Βρύζα που για λίγο καιρό από ότι φαίνεται θα ξεκουραστεί και μετά αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, που μάλιστα δεν διαψεύδονται, θα αναλάβει την Ξάνθη ως «μπροστινός» του νέου επενδυτή.

Και εδώ έρχεται και «κολλάει» μια ατάκα που ειπώθηκε μετά το Ξάνθη-Ολυμπιακός από τον Καραπαπά. «Να μας πουν και να μας απαντήσουν σε ποιον ανήκει η Ξάνθη μετοχικά» είχε… ρωτήσει ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα πάντως δεν θα ανήκει η Ξάνθη, επιλογή του νέου επενδυτή θα είναι. Ποιος είναι ο νέος επενδυτής; Και που να ξέρουμε εμείς;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ