Με το πρωτοσέλιδο της Forza οι διαιτητές!

Με το πρωτοσέλιδο της Forza οι διαιτητές!

Οι διαιτητές στην συνάντηση που είχαν με τους φορείς του ποδοσφαίρου μίλησαν για στοχοποίηση από ΜΜΕ δείχνοντας το πρωτοσέλιδο της Forza.

Είναι σχεδόν σίγουρο πως οι διαιτητές θα αποφασίσουν να σταματήσουν την αποχή τους. Τα όσα άκουσαν από τους αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου και της Πολιτείας τα έχουν ξανακούσει. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που συνάδελφος τους βρίσκεται στη θέση που είναι ο Τζήλος. Και είναι αλήθεια πως δεν πολυπιστεύουν στις υποσχέσεις που τους έδωσαν οι Γραμμένος και Βασιλειάδης.

Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όμως να δούμε τι ακριβώς είπαν οι διαιτητές για την πίεση που δέχονται. Πίεση και από τα ΜΜΕ, για αυτό και φρόντισαν να έχουν μαζί τους και αποδεικτικά στοιχεία. Οι Παπαπέτρου, Παπαδόπουλος, Κωσταράς και Δημητριάδης λοιπόν που εκπροσώπησαν τους διαιτητές στην συνάντηση είχαν μαζί τους δύο πρωτοσέλιδα τα οποία θεωρούν πως τους στοχοποιούν.

Της Forza, της οπαδικής εφημερίδας του ΠΑΟΚ με τις γνωστές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη, και της εφημερίδας Πρωταθλητή. Και αν για τους διαιτητές της… εξυγίανσης ο εύκολος στόχος είναι πάντα «κόκκινος» έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον πως αντέδρασαν οι φορείς αντικρίζοντας ένα Μέσο που τους είναι ιδιαίτερα φιλικό. Ένα Μέσο της εξυγίανσης που οι διαιτητές «έβγαλαν στην σέντρα» υποστηρίζοντας πως τους στοχοποιεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ