Όλοι δίπλα στον Ιβάν! 

Όλοι δίπλα στον Ιβάν! 

Γράφει ιστορία ο Ιβάν με τον υπέρ πάντων αγώνα που δίνει για να… γλιτώσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ της Αλ Ιτιχάντ και να μην φύγει ο Πρίγιοβιτς. Μαζί με τον Ιβάν και ο… Λαλάκης!

Ζούμε ιστορικές στιγμές κυρίες και κύριοι. Μετά την Αλαμάνα, το Τεπελένι, την απόβαση της Νορμανδίας, την μάχη του Βερολίνου η μάχη του Ιβάν θα μείνει στην ιστορία!
«Ίσως δεν έχει ιστορικό προηγούμενο η περίπτωση Πρίγιοβιτς. Μια ελληνική ομάδα δέχεται επίσημη προσφορά 10 εκατ. ευρώ αλλά η οικογένεια Σαββίδη θέλει και επιμένει να κρατήσει τον παίκτη επιδιώκοντας με κάθε τρόπο να… στείλει τα λεφτά πίσω από εκεί που έρχονται» γράφει ο ποιητής (όχι ο Φανφάρας, αυτό είναι από άλλη κωμωδία) και τα δάκρυα στα μάτια του… Λαλάκη και των συνοδοιπόρων τρέχουν στα μάγουλα.

Ivan, you are crazy. Don’t write history, take the 10 million and let Prijio to go to muslims λένε κάθε μέρα όλοι στον ένα και μοναδικό Ιβάν Σαββίδη που ως γνωστόν έχει δώσει απεριόριστο μπάτζετ από το καλοκαίρι στον Λουτσέσκου αλλά ο Ρουμάνος είπε να το κρατήσει καβάτζα.

Δεν τον δίνω, δεν τον δίνω, δεν τον δίνω, φωνάζει νυχθημερόν ο Ιβάν στις πιέσεις των Αράβων. Μικρή λεπτομέρεια που όμως ο Λαλάκης και οι λαλάκηδες της… αλήθειας δεν αφήνουν να χαλάσει μια ωραία ιστορία αποθέωσης του «τσάρου» (τους) πως ο Ιβάν, ο Γκιόργκι και ο ΠΑΟΚ δεν έχουν καμία δύναμη πάνω στην πρόταση των Αράβων. Από την στιγμή που τα 10 εκατ. ευρώ πέφτουν, καλύπτεται η ρήτρα και ο Πρίγιοβιτς αποφασίζει μόνος του.

Και αν σκεφτεί κανείς πως αυτή την ώρα που μιλάμε ο Πρίγιο δεν είναι στη Θεσσαλονίκη αλλά στην Αραβία κάτι μας λέει πως έχει ήδη αποφασίσει.
Όμως ξάφνου ο Ιβάν αναστατώνεται (σ.σ. μουσική επαναστατική με κρουστά από το Ροστόβ) και αντιδρά! Δεν τα θέλω τα 10 εκατ. ευρώ, θα τα κάψω τα ρημάδια για να δει αν την καρδιά του ή το χρήμα αγαπά ο Πρίγιοβιτς!

Και την Τρίτη, λέει το ρεπορτάζ (σ.σ. δυνατό) που θα τα πει από κοντά με τον Σέρβο επιθετικό θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στη Σαλονίκη. Και εδώ που τα λέμε για να μην είμαστε άδικοι προς τον Ιβάν της Σαλονίκης και της… Δάφνης όντως υπάρχει τρόπος να κρατήσει τον Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ και να αποδείξει πως όντως έχει απεριόριστο μπάτζετ η ομάδα που πάει για το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας της μετά από 34 ολόκληρα χρόνια.

Να δώσει τα λεφτά που θέλει ο Πριγιόβιτς για νέο συμβόλαιο και να τελειώσει εκεί το παραμύθι. Γιατί ο Πρίγιο δεν πάει στην Αραβία για να απολαύσει το ποδόσφαιρο της Ασίας. Πάει για το χρήματα και τα 5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ας τα δώσει ο Ιβάν λοιπόν τα λεφτά για να δείξει κιόλας πόσο πολύ τον θέλει και πως είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Αν και όπως φαίνεται δεν έχει ανάγκη τους Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ για να πάρει το πρωτάθλημα. Έχει επενδύσει ο Ιβάν εκεί που πρέπει και το πρωτάθλημα ανηφορίζει.
Δεν είναι άλλωστε μόνο ο Πρίγιοβιτς που την κάνει, είναι και τα συμβόλαια βασικών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που δεν ανανεώνουν είναι και αυτά των Πέλκα, Πασχαλάκη που θέλουν χρήμα καλό που ο Ιβάν δεν τους δίνει. Μέχρι τώρα τουλάχιστον. Ο Ιβάν που σύμφωνα με το σάιτ της… αλήθειας λογικά ξεπουλάει τώρα. Τι όχι; Όταν ο Ολυμπιακός πουλάει παίκτες, ο Βαγγέλας… ξεπουλάει, τώρα που ο Ιβάν το κάνει, χωρίς να έχει πάρει και πρωτάθλημα ακόμη, γράφει ιστορία…

Πόσο αλήθεια αντέχεις;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ