O Ολυμπιακός και η Τότεναμ

O Ολυμπιακός και η Τότεναμ

Ευκαιρίες μέσα από τα ματς Κυπέλλου αλλά και το ντέρμπι στο Νησί

Επιστροφή στην δράση μετά την (αναγκαστική) ξεκούραση του Σαββατοκύριακου, μετά την θριαμβευτική Παρασκευή του Νίκολα Μιλουτίνοφ που δικαίωσε απόλυτα την πίστη του Καμμένου.

Ποδόσφαιρο και πάλι στην Ελλάδα με Κύπελλο αλλά και χιόνια σε όλη την χώρα κάτι που πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας όσον αφορά την κατάσταση των γηπέδων που έτσι και αλλιώς είναι κακή έως τραγική στα περισσότερα.

Το πρώτο σημαντικό ματς είναι στην Ξάνθη εκεί όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Ο Καμμένος θεωρεί πως θα το κάνει παίρνοντας το αποτέλεσμα που θέλει με το διπλό του 1.60 πάντως να μην τον καλύπτει απόλυτα.

Θα στραφώ περισσότερο στο 2 & over 1,5 που το βρίσκω σε αποδόσεις 2.15 ή ακόμη και στο NG στο χαμηλό όμως και πάλι 1.60.

Στο ματς της Παναχαϊκής με τον ΠΑΟΚ το μόνο που αξίζει βάσει απόδοσης είναι να σκοράρει η Παναχαϊκή που ξεπερνάει το 3.40.

Εκεί που έχει «ψωμί» πάντως είναι στον αγώνα για το Λίγκ Καπ Αγγλίας. Το ντέρμπι Τότεναμ-Τσέλσι με τους γηπεδούχους να οφείλουν να αποδείξουν την ανωτερότητα τους.

Ο άσος που στηρίζουμε βρίσκεται σε αποδόσεις γύρω από το 2.50 ενώ μας αρέσει και το όβερ 2,5 μόνο όμως σε αποδόσεις που είναι από 1.75 και πάνω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ