Την Τρίτη ο Καίσαρης, την Πέμπτη ο Περέιρα

Την Τρίτη ο Καίσαρης, την Πέμπτη ο Περέιρα

Ο Σκουλάς το Νο1 πουλέν της εξυγίανσης, σφυρίζει το Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ. Ο Παράγκας έχει όλο το παρασκήνιο. Ο «κορυφαίος» Σιδηρόπουλος στο Λεβαδειακός-Ολυμπιακός.

ΚΑΛΗ είναι η αφεντιά μου, σχετικά με το που γέρνει η παλάντζα σχετικά με τους διαιτητές, αλλά ο Καίσαρης είναι σαράντα χρόνια φούρναρης. Από τη Τρίτη έγραψε εδώ στο 10 gr, για Σκουλά στο Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΟΚ.

Διάβασε το βουλωμένο γράμμα πριν το ανοίξει ο Μέλο Περέιρα. Στο blog σχετικά με τα νέα δεδομένα που δημιουργεί στο πρωτάθλημα, η απώλεια του Πρίγιοβιτς για τον ΠΑΟΚ. Με τίτλο, «στη Τρίπολη ξυρίζουν το γαμπρό» έγραψε επί λέξη: «Γιορτή, κοντογιορτή, θα βγουν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν και θα δείξει το πράμα. Θα βάλουνε στη Τρίπολη κανέναν Σκουλά; Οψόμεθα. Όταν δεν έχεις δηλαδή τον Πρίγιοβιτς, πρέπει να αναπληρώσεις το κενό με άλλο τρόπο».

ΚΑΙ τσουπ ορίζεται, δύο μέρες μετά, για το Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ, ο Σκουλάς. Και πως γίνεται αυτό που έγραψε τη Τρίτη ο Καίσαρης να το κάνει πράξη τη Πέμπτη ο Περέιρα; Από τους 23 διαιτητές του πίνακα, να πέφτει καρφί. στον Σκουλά; Αν κάποιος οφείλει να απαντήσει είναι ο Πορτογάλος. Όχι ο δημοσιογράφος. Που κατά τα φαινόμενα οδηγήθηκε στον Σκουλά, με την εξής απλοϊκή σκέψη: Ποια θα ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για τον ΠΑΟΚ, γι αυτό το αυξημένης δυσκολίας παιχνίδι; Η απάντηση από κει και πέρα, ήταν εύκολη. Σκουλάς. Όπερ και εγένετο.

-Λάρισα-Απόλλωνας: Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά. Ο Τσαμούρης, που δεν είχε δώσει πέναλτυ στο «πιαστό» του Βιεϊρίνια στο Λαμία-ΠΑΟΚ. Έκανε καλές γιορτές, έφαγε τη γαλοπούλα και ξανασφυρίζει.

-Ατρόμητος -Παναιτωλικός: Αν είναι να φωνάξει κάποιος γιά τον γνωστό και μη εξαιρεταίο Παπαπέτρου, αυτός θα είναι ο Κωστούλας.

-ΟΦΗ- Πανιώνιος: Πάλι τα ίδια. Πάλι σε παιχνίδι του Πανιωνίου ο Κομίνης.

Λεβαδειακός -Ολυμπιακός: Ο «κορυφαίος» Σιδηρόπουλος, σε ειδική αποστολή. Στο ίδιο «συνεργείο», οι βοηθοί Κωσταράς και Δημητριάαδης. Τριάδα μπετόν.

-Παναθηναϊκός -Ξάνθη: Ικανός να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα ο Ευαγγέλου.

-Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ: Το Νο1 πουλέν της νέας κατάστασης πραγμάτων ο Σκουλάς. Πολύ καλός διαιτητής, μάστορας μπορείς να πεις. Ικανός να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις, χωρίς να εκτίθεται. Αν λέγανε του Τεβεκέλη ποιόν διαιτητή θα ήθελε, για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τον Σκουλά θα διάλεγε. Ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ. Προβληματικός ο βοηθός Κωνσταντοπουλος. Ότι βλέπει θα δείχνει η Κουρομπίλια.

-Άρης-Λαμία: Λίγος σαν διαιτητής, ο Μανούχος.

-ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ: Ξέρει ο Κουμπαράκης, ποιος έχει το πάνω χέρι στην ΕΠΟ και ανάλογα, προσαρμόζεται. Κατά συνέπεια δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ο ΠΑΣ. Στο ίδιο μοτίβο και οι βοηθοί Χατζηνάκος Τζιώτζιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ