Ξέρουν τι κάνουν Γκαγκάτσης και Λυσάνδρου

Ξέρουν τι κάνουν Γκαγκάτσης και Λυσάνδρου

Δεν είναι ο Μπαταγιάννης στο σημάδι των «χαλίφηδων». Η απόφαση των τακτικών δικαστών και τα ματς που έρχονται ανέβασαν την ένταση στη Λίγκα.

Έχει πλάκα ο εκνευρισμός στη λίγκα μετά τη… φάπα του διαιτητικού δικαστηρίου. Μετά την απόφαση των τακτικών δικαστών να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα από τη 16η αγωνιστική και όχι από τη 15η για την οποία ψήφισαν (και συμμάχησαν) ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και… αυλές χαλίφηδων.

Μια «σφαλιάρα» νομιμότητας από τον Ολυμπιακό που έχει βγάλει από τα ρούχα τους, υπαλλήλους όπως ο μικρός Γκαγκάτσης και ο Λυσάνδρου. Μαζί προσπάθησαν να την «πέσουν» στον Μπαταγιάννη. Εκείνοι ενορχηστρώνουν σε βάρος του προέδρου της Λίγκας, που φυσικά «πληρώνει» ότι βρίσκεται εκεί ως αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

Βγήκαν λοιπόν κάτι… γιουσουφάκια της γνωστής κλίκας και έφεραν στην επιφάνεια διαλόγους από το σημερινό ΔΣ με ατάκες του στιλ «ποιος σου είπε να τα βάλεις με τους διαιτητές» πατώντας στο γεγονός ότι ο Μπαταγιάννης ήταν ο μοναδικός παράγοντας που είδε σοβαρά την περίφημη συνάντηση των θεσμών με τους ρέφερι την περασμένη Παρασκευή. Ο μόνος που είπε μπροστά στον Βασιλειάδη και τον Γραμμένο, ότι για να βελτιωθεί η κατάσταση με τους διαιτητές χρειαζόμαστε καλύτερες διαιτησίες και όχι… ευχές!

Φυσικά αυτές οι ατάκες έχουν σημασία να… βγαίνουν. Για να φτάνουν εκεί που «πρέπει». Η Κυριακή και η Δευτέρα άλλωστε είναι κοντά αν καταλαβαινόμαστε. Προσπαθούν κάποιοι να το παίξουν «προστάτες» σε μια συγκυρία κομβική για ολόκληρο το πρωτάθλημα. Μην τσιμπάτε λοιπόν. Δεν υπάρχει ουσιαστικό θέμα με τον Μπαταγιάννη και την προεδρία της Λίγκας. Τυπικός ο ρόλος της άλλωστε. Ο… καημός της 16ης αγωνιστικής έφερε δίπλα-δίπλα εκείνους που την περασμένη Άνοιξη λίγο έλειψε να διαλύσουν το ποδόσφαιρο.

Για μικρά παιδιά είναι λοιπόν η ιστορία που κυκλοφορεί. Το δια ταύτα είναι συγκεκριμένο. Και φτάνει από εδώ ως την Τρίπολη, όπου ο ένας παίζει το μισό πρωτάθλημα. Και ως τα Γιάννενα που μπορεί να εμφανιστεί φιλοξενούμενος δίχως «προπονητή» να παίζει ρέστα για τη δεύτερη θέση

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ