Πόση αλήθεια να αντέξει; 

Πόση αλήθεια να αντέξει; 

Ο ΠΑΟΚ πούλησε 10 εκατ. ευρώ τον Πρίγιοβιτς, έμεινε χωρίς επιθετικό και ο δημοσιογράφος γράφει για την ανάγκη του Ολυμπιακού να πάρει τον Μπέργκ! Για τον ΠΑΟΚ ο δανεικός Μπονατίνι είναι ιδανικός… 

Είχα χουχουλιάσει αγαπητή αναγνώστρια και αναγνώστη μπροστά από το τζάκι (sic) και αυτή την κρύα μέρα του Γενάρη. Οραματιζόμουν τις μεγάλες μεταγραφές που θα κάνει ο Ιβάν τώρα που τσέπωσε τα 10 εκατ. ευρώ από τον αχάριστο τον Πρίγιοβιτς που έπρεπε να τον κράξουν όλοι οι υπάλληλοι του Ιβάν για να γράψει ένα ευχαριστώ και σε αυτόν.

Η απώλεια του Πρίγιοβιτς βλέπετε είναι τεράστια και σε αυτό συμφωνούν και οι υπάλληλοι του Ιβάν, άλλος ξεκάθαρα άλλος χλιαρά. Η αναγκαιότητα για να καλυφθεί το τεράστιο κενό του Σέρβου επιθετικού, που μαζί με τον Πασχαλάκη ήταν οι δύο αγωνιστικοί λόγοι που ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος με διαφορά, «φωνάζει» με τον Μάρκους Μπεργκ να θεωρείται όπως είναι απολύτως λογικό η καλύτερη επιλογή.

Όμως ξάφνου, εκεί που το τζάκι «σιγομουρμουρά» καίγοντας ένα ακόμη μεγάλο κομμάτι ξύλου, την ώρα που η καυτή σοκολάτα στα χέρια μου αχνίζει, πέφτει στα μάτια μου η… αποκάλυψη!

Είδα το φως το αληθινό φίλες και φίλοι. Ναι, πόση αλήθεια να αντέξω ο καψερός, εγώ ο Βασίλης ο Δεκάρικος.

Και η αλήθεια έλαμψε μπροστά μου διαβάζοντας τον δημοσιογράφο! Με επιχειρήματα μας έπεισε πως όλο αυτό το διάστημα κάναμε τεράστιο λάθος όλοι που νομίζαμε πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν Μπεργκ για να καλύψει το τεράστιο κενό του Πρίγιοβιτς ή Πρίοβιτς.

Όσοι κουτοί νομίζατε πως η απώλεια του Πρίγιοβιτς έπληξε τον ΠΑΟΚ κάνατε λάθος! Τον Ολυμπιακό έπληξε και ανέδειξε την αδυναμία (να μην πω την μη διάθεση-θέληση-δυνατότητα) των ερυθρολεύκων να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πάρουν έναν Μπέργκ στην ομάδα τους!

Να φέρουν τον Σουηδό στράικερ στο μεγάλο λιμάνι. Να πληρώσουν ντε, ο Βαγγέλας έχει λεφτά, ολόκληρο Πρίγιοβιτς έχασε, 10 εκατ. ευρώ πήρε, για όνομα του Θεού δηλαδή! Αλλά ποιος να σας τα πει αυτά; Μόνο το σάιτ της αλήθειας και οι «σταυροφόροι» της!

Όσο για τον ΠΑΟΚ; Ο ΠΑΟΚ σκοράρει από παντού, έχει και Καρέλη, Ακπόμ που «πετάνε», ταιριάζει στο πρότζεκτ και ο δανεικός Μπονατίνι άρα όλα καλά. Έχει και τους Τσαμούρηδες (θα πω εγώ ο Δεκάρικος, όχι βέβαια ο δημοσιογράφος) και έτσι όλα καλά!

Ο Πρίγιοβιτς έφυγε από τον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν τσέπωσε 10 εκατ. ευρώ και ο δημοσιογράφος ανέδειξε για άλλη μια φορά τα… κακώς κείμενα του Ολυμπιακού.

Εξαιρετικός, θεσπέσιος, marvelous…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ