Ο προπονητής του Τίγρη…

Ο προπονητής του Τίγρη…

Ο Ουζουνίδης είναι «τελειωμένη» υπόθεση στην ΑΕΚ με τον Μελισσανίδη να δίνει «μάχη» για τον επόμενο που δουλεύει στην Σούπερ Λιγκ. O Δεκάρικος «ζεσταίνει» την αποκάλυψη.

Κυριακή βαράω έξτρα υπερωρίες. Ας όψεται η αδυναμία μου. Ο Τίγρης. Που τον έχουν τρελάνει όλοι και τον αναγκάζουν να τρέχει μέσα στον Ιανουάριο για την ΑΕΚ.

Μεταγραφές και νέο προπονητή ψάχνει ο Τίγρης και αν για το πρώτο (σ.σ. μεταγραφές) ήδη ο Κριστιτσιτς και ο… Μπακασέτας είναι too much για τις συνήθειες του, προπονητή θα πάρει έτσι και αλλιώς γιατί ακόμη δεν έχει σκεφτεί την προοπτική να έχει την ΑΕΚ χωρίς να χρειάζεται να πληρώνει προπονητή.

Ο Τίγρης λοιπόν δεν είναι απλά στην αναζήτηση, έχει καταλήξει! Ο Ουζουνίδης βλέπετε έχει τελειώσει και το ξέρει, αλλά κάνει τον τρελό μήπως και πάρει την αποζημίωση (σ.σ. εδώ γελάμε).

Και να μην το είχε καταλάβει ο Ουζουνίδης μια ματιά στα κιτρινόμαυρα ρεπορτάζ θα τον έπειθε. Στην αναφορά είναι ο Μαρίνος και από την ΑΕΚ σφυρίζουν αδιάφορα. Γιατί; Γιατί ο Ουζουνίδης έχει τελέψει, θα δει την λίμνη αύριο με τον ΠΑΣ και θα μας χαιρετήσει.

Ο Τίγρης δίνει μάχη για να φέρει τον εκλεκτό του στην ΑΕΚ, τον προπονητή που θεωρεί πως θα ανεβάσει και πάλι την ομάδα του ψηλά, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να ξοδεύεται σε μεταγραφές.

Το μόνο βεβαίως που δεν θα μπορεί να έχει είναι δανεικούς από τον ΠΑΟΚ. Όπως και να έχει δύο προπονητές από την Σούπερ Λιγκ που πηγαίνουν καλά έως πολύ καλά στις ομάδες τους έχουν «γυαλίσει» στον Μελισσανίδη.

Ο ένας είναι πιο μπροστά και παλεύει ακόμη και τώρα που γράφονται αυτές οι αράδες (σ.σ. μουσική από θρίλερ…) για να τον πείσει να μετακομίσει στη Ν. Φιλαδέλφεια. Ούτε φορτηγό δεν θα χρειαστεί άλλωστε για τα κουζινικά.

Ποιος είναι ο προπονητής του Τίγρη; Μείνετε συντονισμένοι στο «10» και θα τον μάθετε σύντομα. Ο Βασίλης ο Δεκάρικος θα «χτυπήσει» και θα σας πει το όνομα του. Θα κάνει άλλη μια αποκάλυψη, από τις πολλές άλλωστε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ